PTG kjøper Viking Kulde

Norges ledende kuldetekniske kompetansemiljø Perfect Temperature Group (PTG) har inngått avtale om å kjøpe hundre prosent av aksjene i Viking Kulde AS i Lørenskog.

Published

Både ledelse og aksjonærer i Viking Kulde blir med videre ved å reinvestere i eierselskapet Nordic Climate Group (NCG).

Viking Kulde er en totalleverandør av tjenester og produkter relatert til kjøle- og fryseanlegg til restauranter, hoteller, institusjoner, industri og andre segmenter i Norge med hovedfokus på Østlandet.

Om PTG

PTG utvikler og leverer miljøvennlige kjøle-, fryse- og energieffektiviserings-løsninger. Konsernet en betydelig leverandør til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt, industrielle formål og dagligvarebransjen i Norge.

Navnet PTG er hentet fra initialene til holdingsselskapet Perfect Temperature Group, og slagordet til gruppen – verdien av perfekt temperatur.

— Vi ble med på denne reisen til PTG/NCG da vi ble forelagt gruppens profesjonalitet og kompetanse. Vi ser frem til å være en del av denne gruppen som vi mener har noen av de beste kuldebedriftene innlemmet i dag, sier Jeppe Guldbrandsen og Vidar Guldbrandsen i Viking Kulde i pressemeldingen.

Selskapet leverer og utfører service på alle typer kuldeanlegg, til både små og store bedrifter. Viking Kulde har i dag 15 ansatte.

— Viking Kulde har hatt en imponerende vekst fra de startet i 2015 og har bygget en veldig god posisjon spesielt innenfor kjøle- og fryseanlegg til profesjonelle kjøkken. Vi har stor tro på fremtiden og gleder oss til å fortsette å utvikle tilbudet vårt sammen, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG.

— Vi er svært fornøyde med å få Viking Kulde som en del av laget. Dette er sterke entreprenører som passer utmerket inn i gruppen. Selskapet har bevist sin kvalitet og gode service i en årrekke med fornøyde tilbakevendende kunder, avslutter konsernsjef i NCG Fredrik Gren.

Om Nordic Climate Group

Nordic Climate Group er en ledende aktør innen kjøling, oppvarming og energieffektive installasjoner med mål om å være et forbilde innen bærekraftige klimaløsninger. Vi tar helhetsansvar fra idé, planlegging, installasjon og levering til vedlikehold og service.

Nordic Climate Groups fokus er å hjelpe kundene med å minimere klimaavtrykket og maksimere energieffektiviteten. Planen er å fortsette å bygge et ledende selskap i Nord-Europa med sterk vekst både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. Vi er overbevist om at vår suksess er basert på gründerkraft, desentraliserte forretningsenheter med forretnings-/innkjøpssamarbeid, opplæring av personalet og deling av teknisk kunnskap.

Konsernet ble dannet i 2021 og består av 63 lokale virksomheter og har i overkant av 1000 ansatte. Nordic Climate Group eies av en bred gruppe gründere og ansatte sammen med Altor Fund V.

Powered by Labrador CMS