FOTO:Uponor

Bærekraftige løsninger for økonomisk forbruk

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Uponor er et børsnotert selskap med hovedkontor i Vantaa, Finland, som har eksistert i nesten hundre år. Uponor tilbyr rørsystemer for profesjonell installasjon, samt skreddersydde løsninger for entreprenører, rådgivere og byggere.

- Vi tilbyr høykvalitets løsninger til et bredt spekter av boliger, næringsliv, industri og byggeplasser. Våre tappevannssystemer for rent drikkevann, energieffektiv gulvvarme og gulvkjølesystemer, og pålitelige infrastrukturløsninger setter nye standarder i bransjen, forteller salgs- og markedskoordinator Line Haugs.

Sikre deg en av de siste plassene til Driftskonferansen 2019 her!

Hvordan vil forbrukere og industrien benytte vannressurser i fremtiden?

Uponor jobber med bærekraft, og brenner for å utvikle ny teknologi og levere systemer som gjør livet enklere. Sentralt for selskapet står rent vann og bærekraftig renovering av VVS-systemer i eksisterende bygg.

Dette kommer til å være et viktig tema i fremtiden og Uponor er opptatt av at vannressurser benyttes på en bærekraftig måte. De mener det er viktig med innovasjon og utvikling rundt konsepter som gjør det mulig å sikre trygt drikkevann og økonomisk forbruk.

Stiller ut på Driftskonferansen

- Driftskonferansen er en fin mulighet for å treffe vår målgruppe på, sier Haugs.

På Driftskonferansen skal Uponor presentere sine løsninger innen Gulvvarme og TABS. Gulvvarme med varmtvann om vinteren og gulvkjøling om sommeren gir garantert komfortable temperaturer i alle typer bygg og ved alle årstider.

- Uponors innovative systemløsninger dekker hele spekteret av gulvvarme- og kjølesystemvalg, samt installasjonsteknologi for kontor- og næringsbygg. Vi har et stort sortiment hvor de modulbaserte systemene kan settes sammen til den komplette løsningen som passer kunden best. Fra planlegging til installasjonsveiledning, drift og vedlike hold bistår vi kunden med support i alle faser av prosjektet, avslutter Line Haugs.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.

Meld deg på!
Powered by Labrador CMS