Norconsult får ny VA-direktør

- En leder med god faglig innsikt, sier konserndirektør Bård Hernes.

Published

I februar tiltrer Truls Inderberg som direktør for VA-divisjonen i Norconsult.– Vi er svært godt fornøyd med at Truls har takket ja til stillingen, og at vi nå får han tilbake i Norconsult. Med Truls Inderberg har Norconsult fått en leder med god faglig innsikt innen VA og gode kunnskaper om markedet for våre tjenester, sier Bård Hernes, konserndirektør for Norconsults hovedkontor.

Krüger Kaldnes

Inderberg kommer fra stillingen som salgsdirektør for det kommunale og industrielle markedet i Krüger Kaldnes, der han har vært i to år. Han har innehatt flere stillinger i Norconsult tidligere, først ved VA-avdelingen ved selskapets kontor i Bergen fra 2006-2008, deretter i VA-divisjonen ved Norconsults hovedkontor i Sandvika frem til 2017. Inderberg er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen vann og miljøteknikk.Divisjon Vann og avløp i Norconsult har om lag 90 medarbeidere og består av fem avdelinger i Sandvika samt en avdeling på Romerike. Nåværende leder Tom Baade-Mathiesen fortsetter i en ny stilling internt i Norconsult med ansvar for selskapets FOU-aktiviteter.

Slagkraftig VA-miljø

Den påtroppende VA-direktøren gleder seg til å ta fatt på arbeidet.– Kunnskapen om vann vil bli viktigere og viktigere i årene som kommer, og Norconsult skal tilby og representere den beste kunnskapen på dette området. Basert på det som allerede i dag er et av landets største og mest slagkraftige VA-miljøer, skal vi bygge en solid og ruvende kompetanseleverandør innenfor vann. Jeg er kjempestolt over å få være med å peke ut retningen for VA-arbeidet i Norconsult, sier Inderberg.

Powered by Labrador CMS