Foto: Lime Vannteknologi AS

Filter er ikke nok!

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Lime Vannteknologi AS importerer og selger Bauer vannbehandling til sluttbrukere og til forhandlere.- Bauer er et tysk produkt, og er kvalitet fra A til Å. Det unike med Bauer er at det gjør langt mer enn å filtrere vannet, det fjerner også allerede oppståtte avleiringer og korrosjon i eldre anlegg – samtidig som det beskytter mot nye problemer, forteller konsulent i Lime Vannteknologi Robert Hagen.Det er per nå svært få plasser igjen på Driftskonferansen 2019 - Bestill din billett i dag!

Effektiv legionellakontroll til god pris

Bauer kan installeres i varme- og kjøleanlegg, tappevann og prosessvann – der nytteeffekten blir den samme: Korrosjon, avleiringer og magnetittproblemer løses, skånsomt og helt uten bruk av kjemikalier.- For tappevann og lavtempererte lukkede anlegg vil også biofilmen fjernes, noe som kraftig reduserer bakterieveksten. Det har ført til at mange av våre kunder benytter Bauer som en god og effektiv legionellakontroll, til en fornuftig pris både i investering og drift, sier Hagen.

Spennende returhistorie

Lime Vannteknologi selger kun Bauer, og det er nytteeffekten av det produktet Lime Vannteknologi skal vise og fortelle om på driftskonferansen.- Driftskonferansen er et unikt utstillingsvindu der vi møter fagpersoner og driftspersonell som vil ha stor nytte av å se hva Bauer kan gjøre for anleggene de har ansvaret for. Vi har produktkunnskap og har mang en suksesshistorie vi kan fortelle om der vi har gjort dårlig anlegg - om til velfungerende anlegg. I tillegg skal vi fortelle deltagerne på konferansen om de anleggene vi tok i retur grunnet misfornøyde kunder, smiler Hagen.

Ikke nye produkter, men nye problemstillinger

- Bauer er et gjennomprøvd system som har lite nyheter å komme med, det eneste nye vi opplever i vår arbeidshverdag er nye problemstillinger vi løser og de vil vi gjerne ha flere av, fortsetter HagenHagen forteller om hvordan Lime Vannteknologi opplever at bygge- og konsulentbransjen har blitt langt flinkere til å beskrive, samt foreslå vannbehandling de siste årene. Både som preventiv løsning i nye bygg eller som en problemløser i eksisterende bygningsmasse.- Dette er en sak vi brenner for i Lime Vannteknologi. Filter i seg selv er ikke nok – patenterte løsninger eller ikke. Et filter fjerner kun produktet av problemet, og det må installeres vannbehandling som fjerner årsaken – og da er Bauer en ekstremt effektiv løsning, avslutter han.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på!

Powered by Labrador CMS