Grundfos stiller ut på Driftskonferansen 2019.

Vannteknologi er deres kjerneforretning

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Grundfos bidrar til global bærekraft gjennom å sikre rent drikkevann i både den minste landsby og de høyeste skyskrapere, behandle og flytte avløpsvann og sikre varme og komfort til innbyggere verden over. De er nå en av de ledende virksomhetene innen pumpeløsninger, og vannteknologi er deres kjerneforretning.- Vi føler vi har en spesiell forpliktelse og målet er å bidra til global bærekraft gjennom banebrytende løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tar vare på planeten, forteller VA-salgssjef i Grundfos Geir Nilsen.Grundfos ønsker å levere enestående kvalitet hver dag, og skaper verdi gjennom lokalt entreprenørskap og tette relasjoner med kunder, leverandører og andre aktører.Ikke sikret deg plass på Driftkonferansen 2019 enda? Se fulltprogram og meld deg på her nå!

Bred kompetanse på Driftskonferansen

Til Driftskonferansen 2019 stiller Grundfos med et bredt kompetansespekter og har med seg tre mann fra VA, VS og serviceavdelingen. De er organisert i tre salgsteam og et serviceteam som betjener norske pumpekunder innen; bygg og anlegg, vannforsyning, industri og avløp.- Grundfos’ pumper skal kjennetegnes for deres lave energiforbruk og høyest mulig ytelse gjennom hele pumpens levetid. Derfor er reserve- og erstatningsdeler definert allerede i utviklingsfasen. Enestående service og løsninger danner grunnlag for et varig kundeforhold og partnerskap, som er et vesentlig element i vårt engasjement, sier Geir Nilsen.Vi kan nok vente å se noen produkter, men deler av sortimentet er for stort til å stille ut på Driftskonferansen.

Nettverksbygging og gode samarbeid

Grundfos tilbyr et bredt spekter av løsninger og en del av prosjektene som de leverer til krever et tett og godt samarbeid med kunden. Slik kan løsningene skreddersys og tilpasses etter prosjekt-spesifikasjonene.- Vi har vært med på Driftskonferansen tidligere år og har gode erfaringer med å delta. Det gir oss en unik mulighet til å snakke direkte med våre viktigste kunder og ikke minst nye potensielle kunder, fortsetter Nilsen.

Hva er den viktigste problemstillingen i bransjen nå?

- Hvordan ta i bruk ny, fremtidsrettet teknologi for å sikre trygg og langsiktig drift, energibesparelser, brukervennlige løsninger, økende krav til komfort og miljøhensyn. Det totale driftsregnskapet er viktigere enn selve prosjektregnskapet, forteller Nilsen.Grundfos tilbyr kundene sine en tjeneste kalt Energy Check, som vil si at de undersøker energiforbruket til byggets eksisterende pumpesystem. Dette gir kunden en oversikt over livssykluskostnader, som viser hvilke pumper som kan kvalifiseres for erstatning.Kort oppsummert får kunden:

  • Nøye vurdering av livssykluskostnader
  • Informasjon om energisparepotensiale
  • Forbedret miljøprofil for ditt anlegg
  • Prioritert installasjonsliste med detaljert informasjon om hvilke pumper/systemer som kan ha nytte av en energisjekk
Nå er det kun 50 plasser igjen på Driftskonferansen 2019. Sikre din billett her og nå!

Energy check på Regjeringskvartalet og BI

En slik Energy Check har Grundfos gjennomført både i Regjeringskvartalet, hvor de er godt i gang med å skifte ut pumper. I Regjeringskvartalet er det også utarbeidet en rapport fra et 3.parts firma, Kulde og Energiteknikk AS.- Deres analyse bekreftet at den faktiske energibesparelsen var større enn det vår Energy Check rapport beregnet. Dette ut ifra at de også tok hensyn til innregulering og mengder. De fleste er ikke klar over at ca. 10% av alt energiforbruk i verden kommer fra elektriske pumper. Det er mange gamle pumper som står og går der ute, som man kan bytte ut. Det gir store besparelser på driftskostnadene, vannforbruk og miljø, avslutter salgsingeniør fra serviceavdelingen Knut Storås.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på her!

Powered by Labrador CMS