Foto:Interfil
Foto:Interfil

Kvalitetssikring av bestilte produkter

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Interfil AS er en av Norges ledende ventilasjonsfilterprodusenter og er et 100 % norsk eid selskap. Fabrikken og hovedkontoret ligger i kommunen Skjåk i Ottadalen. Bedriften teller 60 ansatte og omsetter for omtrent 110 millioner i året.- Vi leverer ventilasjonsfilter i alle dimensjoner og er svært omstillingsdyktige, med kun 3 dagers leveringstid. Disse produktene ligger i verdensklasse, og en stor del av de er både Eurovent-sertifisert og P-merket. Vi har som mål at forbrukerne våre skal sove trygt, velvitende om at våre filter gjør jobben og leverer renset luft av høy kvalitet, uten at det går på bekostning av energiforbruket, forteller Salgssjef i Interfil Denis Osmancevic.

Stiller ut på Driftskonferansen

Interfil har alltid vært på rett side av miljøspørsmålet og leverer produkter med aluminium- eller treramme, der mange av konkurrentene har satset på plast. Med dagens negative fokus på plast generelt, vil de vise frem produkter i form av posefilter med treramme. Disse filtrene kan etter endt levetid kastes rett på forbrenning, og tjene en siste gang som energikilde.- Interfil har i en årrekke vært utstiller på Driftskonferansen, som er et veldig viktig møtepunkt for bransjen. Der treffer vi både på eksisterende kunder, potensielle kunder, bransjekolleger, konsulenter. Ikke minst får vi sjekket hva våre konkurrenter driver med og de sjekker helt sikkert oss også, sier Osmancevic med et smil.

Kvalitetssikring er viktigst

- Vi ser helt klart en del utfordringer i denne bransjen, men den som angår oss mest er kvalitetssikring av bestilte produkter. Med det mener jeg å etterlyse anbudsgivere som involverer seg mer i kvalitetssikring av etterspurt produkt, etter at avtalen er tildelt, fortsetter Osmancevic.Han kommer med forslag om kvalitetssikring gjennom blant annet årlige stikkprøver av mottatte varer, der en standard modul sendes til uavhengig testing på leverandørens regning. Interfil jobber med kontinuerlig forbedring internt for at kundene deres skal få den høye kvaliteten på varene og tjenestene som de fortjener.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på!

Powered by Labrador CMS