TIL DRIFTSKONFERANSEN: Martin McGloin og Tommy Hagenes er blant årets foredragsholdere.

Eiendomsteknologi - fra “hippe forkortelser” til folkekjær hverdagsteknologi

- Et foredrag du ikke må gå glipp av, sier Tommy Hagenes og Martin McGloin.

Published Last updated

Tema for Driftskonferansen 2020 er digitalisering.

Blant flere anerkjente foredragsholdere som gjester årets konferanse finner vi proptech-duoen Tommy Hagenes og Martin McGloin.

De har de siste to årene vært blant landets mest ettertraktede foredragsholdere når det kommer til temaet eiendomsteknologi. Men hvem er de?

Tommy Hagenes har sin bakgrunn fra SD-anlegg bransjen. Etter å ha jobbet med tekniske forvaltning av næringsbygg bestemte han seg for å akselerere bruken av teknologi i eiendomsbransjen ved hjelp av sitt selskap Energy Control AS og initiativet Proptech Bergen som er en levende lab for "Proptech".

Martin McGloin har bakgrunn fra softwareutvikling og FinTech-verden. På dagtid jobber han med produktutvikling, men han tenker konstant på hvordan sensorikk kan forenkle og optimalisere driften av byggene våre. McGloin er genuint opptatt av hverdagen til de som tilhører bygget og er på en reise for å sørge for at dataen når de riktige menneskene i bygget i et format de forstår.

I sitt foredrag på Driftskonferansen skal de dra oss gjennom en reise i eiendomsteknologi med erfaringer fra hele verden der de sammen har besøkt selskaper, montert sensorikk og brukt data til å stille diagnoser på bygg.

De er alltid nysgjerrig på den nye teknologien samt hvordan alt til slutt skal henge sammen i bygget. De vil avmystifiserer alle de hippe forkortelsene og vise hvordan teknologien kan bli folkekjær og hverdagslig ved å vise praktiske eksempler på hvordan teknologi kan hjelpe oss i dag.

- Dette er et foredrag du ikke kan gå glipp av, sier de selv.

Powered by Labrador CMS