Tore Eidissen, Steinar Holm og Henrik Sakshaug.

GK blir partner til Driftskonferansen

– Driftskonferansen er blitt en viktig arena.

Published

Den populære konferansen har fått ny samarbeidspartner.– En styrke for oss, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.Driftskonferansen er Norges største konferanse for de som jobber med eiendomsforvaltning og byggdrift i privat og offentlig sektor. Konferansen arrangeres av Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk forening i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Over 400 fagfolk deltok i fjor.I år arrangeres den populære konferansen 18.- 20. september.

"Alltid" utsolgt

– Vi åpnet påmeldingen for 14 dager siden og har allerede solgt mange deltakerplasser. Konferansen har vært utsolgt de siste seks årene, så vi anbefaler alle interesserte om å være tidlig ute med påmeldingen, oppfordrer prosjektleder Henrik Sakshaug.Nytt av året er at GK Norge går inn som samarbeidspartner til konferansen.

Viktig arena for GK

– Driftskonferansen er blitt en viktig arena for GK hvor vi knytter viktige kontakter og deler erfaringer med bransjen og kunder. Derfor ønsker vi å bidra til at konferansen opprettholder sin status som en essensiell møteplass og fagfora for bransjen, forteller Steinar Holm, direktør marked og kommunikasjon i GK Norge.

Ideell partner

– Med GK på laget styrker vi konferansen både faglig og profilmessig. GK har spesialkompetanse på de fagfeltene konferansen dekker og er slik sett en ideell partner for oss. I tillegg ønsker de å levere god kvalitet i tjenestene, det samme som oss. Vi gleder oss til å jobbe sammen med GK og videreutvikle konferansen, sier Sakshaug.For mer informasjon om konferansen og link til påmelding, gå inn på driftskonferansen.com.

Powered by Labrador CMS