Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. 18. september står han på scenen under Driftskonferansen 2019.

Suksessforfatter åpner Driftskonferansen 2019

Svensk suksessforfatter åpner Driftskonferansen 2019.

Published

Han er en av Skandinavias mest populære foredragsholdere. Mannen bak boksuksessen «Omgitt av idioter» Thomas Erikson åpner Driftskonferansen 2019.Føler du noen ganger at du ikke forstår hvordan dine kolleger tenker?Eller forstår de ikke hva du mener, selv om du er tydelig?Kort oppsummert; Hvordan forstå dem det ikke går an å forstå?Det er tema i boken til Thomas Erikson og basis for foredraget som han skal holde under åpningen av Driftskonferansen 2019.– Vi er stolte av å kunne presentere Thomas Erikson som vår headliner på årets konferanse. Han kommer fra en lang, suksessfull og utsolgt turné i Sverige, og i høst starter turneen i Norge. Men først skal han på Driftskonferansen. Det ser vi veldig frem til, sier prosjektleder Henrik Sakshaug i Nemitek.

Reduser antall idioter

Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. Han arbeider med å utvikle organisasjoner og selskaper ut ifra et lederperspektiv og har gjennom årene trent tusenvis av sjefer til å bli bedre ledere. Erikson bruker også DISA-modellen i hans bøker. Debutboken, «Omgitt av idioter», omtalt av VG som årets boksnakkis i 2018, handler om effektiv kommunikasjon på personlige vilkår.Boken har blitt solgt i over 800.000 eksemplarer og oversatt til 26 forskjellige språk. Oppfølgeren «Omgitt av psykopater» handler om manipulering, psykopatiske egenskaper og psykopater. Også denne ble en stor suksess.

Fortsatt ledige plasser

I foredraget gir Thomas Erikson deg verktøy for å redusere antall idioter i ditt miljø, bli en bedre leder, og oppdage en psykopat før det er for sent.– Det er heller ikke for sent å melde seg på årets konferanse. I fjor samlet vi over 400 deltakere og pågangen er stor - også i år. Derfor anbefaler jeg alle å melde seg på tidlig for å være sikret en plass i salen når Thomas Erikson går på scenen 18. september, sier Sakshaug.Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og arrangeres av Nemitek i samarbeid med bladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, 18. – 20. september 2019.Klikk her for å lese mer om konferansen, årets program og påmelding.

Powered by Labrador CMS