«5 på båten» om forventninger til årets Driftskonferanse

I anledning Driftskonferansen som avvikles 8. desember har vi kontaktet fem påmeldte deltagere. Vi ønsket å høre hvorfor de har meldt seg på og hvilke forventninger de har til årets arrangement.

Published Last updated

Stine Vesten, (25) Facility Manager Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
- Jeg meldte meg på Driftskonferansen av flere grunner. Jeg har sett på programmet for konferansen de siste årene, og har først og fremst inntrykk av at det er en konferanse som gir mye faglig påfyll med gode oppdateringer og med nyttig info innenfor forvaltning, drift og vedlikehold. Jeg har tidligere hovedsakelig jobbet med Soft FM, men har det siste året også hatt ansvarsområder innenfor Hard FM og teknisk drift – her er jeg fortsatt veldig ny i «gamet» og håper derfor at deltakelse på Driftskonferansen kan gi meg noe mer «kjøtt på beinet».

Hvilke forventninger har du til årets arrangement?
- Forventningene mine til konferansen er at jeg kommer hjem med mer kunnskap, noen nye ideér knyttet til egen eiendomsdrift- og utvikling. Det er også en god måte å få knyttet kontakter med andre i bransjen og utveksle erfaringer innenfor området, og ikke minst det sosiale.

Ove Thomassen, (51) Driftssjef AMFI Alta

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
- For å få faglig påfyll. Også er det en fin anledning til å bli kjent med andre driftere i Norge. Jeg har sett at Driftskonferansen har vært avholdt tidligere, men har da ikke hatt tid til å delta, i år stiller vi tre byggdriftere fra AMFI Alta.

Hvilke forventninger har du til årets arrangement?
- Jeg ønsker å få nye innspill og ideer til en bedre drift, samt at mine kolleger også får faglig påfyll.

Bodil E. Salomonsen, (61) Driftssjef, Nofima AS Tromsø

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
- Driftskonferansen er i hovedsak den eneste arena hvor jeg får faglig påfyll. Det er fint at det kjøres parallelle foredrag, og i år er det svært mange relevante tema for den prosessen vi skal inn i, med en totalrenovering av bygget. Som driftssjef i over 20 år, er min erfaring med bygget viktig for å få til et så bra resultat som mulig, så jeg er glad for å være med i planleggingen fra starten av. I en slik prosess er det viktig å være så oppdatert som mulig på løsninger som finnes for fremtidens bygg.

Hvilke forventninger har du til årets arrangement?
- Tema om bærekraft i praksis, nye teknologiske løsninger og digitalisering er noe av det jeg ser frem til å høre mer om. Det er også mye å lære gjennom å snakke med utstillerne. I tillegg er den sosiale delen viktig, det å være sammen med folk som driver innen samme bransje er alltid hyggelig.

Morten Boye-Hansen, (68) Leder Proffmarked/ Manager B2B, Varme & Bad AS Stavanger

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
- Vi er påmeldt fordi vi ønsker å treffe andre fra eiendomsbransjen, delta i diskusjoner angående det grønne skiftet og se på hva vi i VVS bransjen kan bidra med.

Hvilke forventninger har du til årets arrangement?
- At vi kan få fruktbare diskusjoner rundt bærekraft og løsninger i praksis. Forventer også at vi får se/høre om det siste innen sensor teknikk for å overvåke drift av bygg.

Sanu Shaw, (24) Trainee, Bravida Oslo

Hvorfor har du meldt deg på Driftskonferansen?
- Driftskonferansen virker som en unik mulighet til å dyrke bekjentskap med andre som også engasjerer seg i FDV. Jeg er ny i bransjen, og har som mål å kunne lære meg så mye som mulig. Basert på fagprogrammet, og bedrifter som står på stands, er dette et perfekt sted for å lære mer. Akkurat nå jobber jeg i Bravida GreenHub, hvor bærekraft er i fokus. Bærekraft er et såpass stort tema at man aldri blir ferdig utlært.

Hvilke forventninger har du til årets arrangement?
- Jeg gleder meg til godt faglig innhold, og det sosiale. Det er en arena hvor man kan bli bedre kjent med andre fagpersoner og ha faglige diskusjoner på tvers av bransjen. Jeg ser frem til en gøy og minnerik konferanse.

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og arrangeres av NemiTek i samarbeid med fagbladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel 8. desember og tilbake 10. desember 2021. Det blir fagprogram, utstillermesse og sosialt.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

Powered by Labrador CMS