PÅ SCENEN: Mads Mysen (øverst til venstre), Gunnar Slinning Østad, Knut Løe, Thomas Erikson, Dag Anders Helle og Amin Haddadi er blant foredragsholderne på Driftskonferansen 2019.

Driftskonferansen 2019: Her er årets fagprogram!

Over 250 påmeldte allerede. Sjekk ut årets fagprogram.

Published

Effekttopper, smartbygg-teknologi, energiøkonomisering og varmepumpe-resultater. Her er fagprogrammet til Driftskonferansen 2019.

Over 250 fagfolk har allerede sikret seg plass på Norges største konferanse om eiendomsdrift – Driftskonferansen. 18.-20. september arrangeres konferansen som har vært utsolgt de siste syv årene.

Nytt av året er at fagprogrammet er knyttet tettere til utstillingen om bord.– Vi ønsker å optimalisere læringsutbyttet til deltagerne. Det gjør vi ved å samkjøre temaene i fagprogrammet med utstillingen om bord. Du får faglig oppdatering og du får mulighet til å snakke med leverandørene som leverer teknologien og løsningene som du hører om i foredragene, forteller prosjektleder Henrik Sakshaug.

Årets headliner

Årets headliner er svenske Thomas Erikson. Han er en av Skandinavias mest populære foredragsholdere og forfatter av boksuksessen «Omgitt av idioter».– Vi er stolte av å kunne presentere Thomas Erikson som vår headliner på årets konferanse. Han kommer fra en lang, suksessfull og utsolgt turné i Sverige, og i høst starter turneen i Norge. Men først skal han på Driftskonferansen. Det ser vi veldig frem til, sier prosjektleder Henrik Sakshaug i Nemitek.

Her er årets fagprogram:

 
 • Omgitt av idioter? Slik blir du en av dem! Foredragsholder: Thomas Erikson
 • Hvem er eiendomsbransjens egentlige helter?Foredragsholder: Mads Mysen GK Inneklima
 • Driftserfaringer etter ett år med DSVForedragsholder: Philipp Kessler-Myking og Stian Garvik, Herøy kommune
 • Energiledelse i Kristiansand Eiendom - metoder, verktøy og resultaterForedragsholder: Yngvar Einarsmo, Kristiansand Eiendom
 • Brukererfaring og overvåkning av varmepumperForedragsholder: Håvard Ellnan, Omsorgsbygg
 • FDV-dokumentasjon - krav og forventningerForedragsholder: Gunnar S Østad, Undervisningsbygg
 • NS 6460 Drift av tekniske bygningsinstallasjonerForedragsholder: Knut Løe, Standard Norge
 • SD-anlegget er budsjettet, sensorene er fasit- hvordan teknologi kan gi bedre innsikt og øke energibesparelseneForedragsholder: Tommy Hagenes, Energy Control
 • Har du kontroll på brannberedskapen?Foredragsholder: Viktor Yttervik, Raufoss Brannvesen
 • Brann- og røyksikring av balanserte ventilasjonsanleggForedragsholder: Stefan Andersson, Norconsult
 • Helt, ikke stykkevis og delt- velg en helhetlig strategi for hele eiendomsforvaltningenForedragsholder: Amin Haddadi, Multiconsult
 • Energiøkonomisering i vannbårne varmeanleggForedragsholder: Dag Anders Helle, Kulde & Energiteknikk
 • Hvordan unngå effekttopper - smarte bygg som en del av energisystemetForedragsholder: Torbjørn Nævdal, Statsbygg

Fortsatt ledige plasser

– I fjor samlet vi over 400 deltakere og pågangen er stor – også i år. Derfor anbefaler jeg alle å melde seg på tidlig for å være sikret en plass, sier Sakshaug.

Egen messe om bord

Over 30 selskaper er påmeldt og vil vise produkter og tjenester i konferansens egne messeområde. Hvem det er kan du se her.

Klikk her for å lese mer om konferansen, årets program og påmelding.

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold og arrangeres av Nemitek i samarbeid med bladet Byggdrifteren.

https://www.youtube.com/watch?v=dKziNN0j5h0
Powered by Labrador CMS