Foto: Color line/Sanu Shaw

Ung og motivert på Driftskonferansen

I år har vi sett en positiv økning av yngre påmeldte deltagere til konferansen. Sanu Shaw (24) fra Bravida er, så langt, Driftskonferansens yngste påmeldte deltager. Hvilke forventninger har han til arrangementet?

Published Last updated

Martine Singsaas Frøseth, Prosjektkoordinator på Driftskonferansen, sier hun synes det er en spennende og viktig trend vi ser.

- I år har vi fokus på og jobber mye med å nå ut også til yngre byggdriftere, og det kan se ut som vi lykkes enda bedre med dette nå enn tidligere. De er en engasjert målgruppe, og en stemme vi trenger i diskusjoner om eksisterende og fremtidige utfordringer i bransjen.

Shaw kan fortelle at han synes Driftskonferansen virker som en unik mulighet til å dyrke bekjentskap med andre som også engasjerer seg i FDV. 

- Jeg er ny i bransjen, og har som mål å kunne lære meg så mye som mulig. Basert på fagprogrammet, og bedrifter som står på stands, er dette et perfekt sted for å lære seg enda mer.

Han synes også at det er viktig å være proaktiv, og det å delta på en slik konferanse kan gjøre at man blir litt klokere, samt at det er en unik mulighet til å knytte kontakt med andre. 

- Akkurat nå jobber jeg i Bravida GreenHub, hvor bærekraft er i fokus. Bærekraft er et såpass stort tema at man aldri blir helt ferdig utlært. Ved å delta på en slik konferansen som dette, får man muligheten til å høre hva andre aktører tenker om fremtiden, hva de tenker er viktig, og hvordan bransjen kan løse fremtidige og aktuelle FDV tiltak.

Han ser også frem til å møte deltakere med annen faglig bakgrunn, for å ha faglige diskusjoner på tvers av bransjen.

- Jeg gleder meg til godt faglig innhold, til det sosiale, og til å bli bedre kjent med andre i bransjen. Jeg ser frem til inspirerende foredrag, og at det blir diskutert utfordringer jeg kan ta med meg videre i arbeidshverdagen. Det blir garantert både gøy og minnerikt.

Driftskonferansen er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og arrangeres av NemiTek i samarbeid med fagbladet Byggdrifteren. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel 8. desember og tilbake 10. desember 2021.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

Powered by Labrador CMS