Pressemelding

Grohe blir ny sølvpartner i Ingeborg-Nettverket

Published

GROHE er verdens ledende leverandør av komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer og en global merkevare med over 6.000 ansatte. GROHE har siden 2014 vært en del av LIXIL Group. Som en internasjonal merkevare forplikter GROHE seg til sine merkeverdier; teknologi, kvalitet, design og bærekraft.

Anne Dahl Øiseth, startet som Country Manager i GROHE 1. februar i å og kommenterer:

- GROHE er et meget spennende selskap med mange muligheter, og jeg ser frem til å fortsette utvikling av GROHE i det norske markedet. Det føles helt naturlig for oss å skulle gå inn som partner i Ingeborg-Nettverket og vi ønsker å være med på å bidra til at flere kvinner søker seg til – og utvikler seg og blir i VVS bransjen.

GROHE Norge har for øvrig en organisasjon med en god blanding av kvinner og menn – dvs. av 13 ansatte totalt så er 5 kvinner. Dette inkluderer kvinnelig leder, kvinnelig markedssjef og 2 kvinnelige selgere, hvorav en er utdannet rørlegger.

- Vi er veldig glad for at GROHE har valgt å gå inn som Sølvpartner i Ingeborg-Nettverket og ser frem til et godt samarbeid fremover, uttaler Eli Heyerdal Eide, Styreformann i Ingeborg Nettverket.

Powered by Labrador CMS