FORNØYDE: Mads Mysen (nummer to fra venstre) takkes av kursdeltakerne (fra venstre) Martin McGloin, Arne Pihl Bordi, Erlend Bolle og Per Magne Helseth.

Terningkast 6 til Mysen

Til ellevill applaus reiser Mads Mysen landet rundt med NemiTek-kurset «Velfungerende behovsstyrt ventilasjon». De pedagogiske evnene er like sterke som fagkunnskapen.

Published

Hovedelementene i kurset er vifteregulering, romklimatisering, overlevering uten feil og effektiv drift og utvikling.

– Vi hadde en utrolig innholdsrik og lærerik dag, skriver kursdeltaker Martin McGloin på sin LinkedIn-side.

Han er produktsjef i Airthings, et selskap som lager radon- og luftkvalitetsmålere og en digital løsning for dataene.

Dyktig formidler

– Mads var flink til å sammenfatte og presentere både forskning og praktiske erfaringer. Selv en uten noen særlig byggteknisk erfaring kunne følge med! Jeg endte opp med et word-dokument med 14 sider notater(!), skriver han videre.

Mads Mysen har 21 års erfaring som forsker i SINTEF Byggforsk og åtte års erfaring som VVS-rådgiver i Techno Consult. Nå jobber han som fagdirektør i Ventilasjon, GK Inneklima. Mads er også professor II ved OsloMET.

Nyttig møteplass

Det er relativt selvsagt at byggebransjen må lære mer IT når virksomheten digitaliseres, men McGloin mener det er like viktig at IT bransjen forstår byggebransjen og fagkunnskapen den besitter.

– NemiTek er generelt veldig flinke til å lage møteplasser der aktører fra ulike bransjer kan utveksle kunnskap og bygge nettverk, sier McGloin.

– Ambisjonen vår har alltid vært å være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. I tillegg til å utgi bøker og blader, gjør vi dette gjennom å skape relevante møteplasser for alle som er opptatt av energi- og miljøteknikk, kommenterer aktivitets- og kompetansesjef Thomas Fransrud i NemiTek.

Framover skal Myse holde kurset i Bergen, Sarpsborg, Tromsø, Harstad, Mo i Rana, Ålesund og Molde.

Her har du en oversikt over alle arrangementene til Nemitek framover.

Powered by Labrador CMS