NY SJEF: Stefan Myhre Pettersen er Lindabs nyansatte salgssjef for kanalsystemer og lufttekniske produkter.

JOBB

– Vi må ha fokus på å få teknikk inn i salgsarbeidet vårt

Lindab slår sammen ansvarsområdene kanalsystemer og lufttekniske produkter. Ny salgssjef for områdene er Stefan Myhre Pettersen. Han blir fremhevet som en nøkkelperson i satsningen på ny teknologi, og ellers som en «posterboy» for Lindab utad.

Published Last updated

I en pressemelding torsdag kunne Lindab fortelle at de er svært fornøyde med å få Pettersen inn i denne nye rollen.

– Stefan kommer fra rollen salgssjef lufttekniske produkter og var naturlig valg for denne rollen når den ble skapt, sier administrerende direktør Eirik Austad i pressemeldingen.

Faglig tyngde i salgsarbeidet

Stefan har igjennom syv år hatt flere roller i selskapet, og er klar for nye utfordringer. Pettersen har allerede startet i stillingen, og kan fortelle om store ambisjoner fremover for han selv og Lindab.

– Det er fantastisk spennende tider i vente fremover, vi har mange steg som vi skal ta i Lindab. Da må vi ha fokus på å få teknikk inn i salgsarbeidet vårt, sier Pettersen når NemiTek ringer.

– Jeg er jo utdannet VVS-ingeniør, og jeg har vært selger i Lindab i syv år, og for min del har det alltid vært viktig å ha forankring i faget i salgsprosessene våre, og noe jeg vil ta med videre i den nye stillingen min.

Gode skussmål

Tidligere har Pettersen engasjert seg i NemiTek Trøndelag som styremedlem, og de siste årene har han også videreutdannet seg innen ledelse ved siden av jobben. Fra kollegaer i Lindab får han gode skussmål, og spesielt skryt for sitt engasjement og personlige egenskaper.

– Stefan er en naturlig leder, med stor kunnskap og interesse for faget og ny teknologi. Noe som Lindab har hatt og vil få stor glede av i mange år» kommer det fra salgsdirektør Ståle Svensson i pressemeldingen.

– Stefan er en av hovedarkitektene i vårt samarbeid med Airthings, et samarbeid som viser at Lindab har produkter som vekker stor interesse. Han har allerede stukket seg frem og på en måte blitt Lindabs posterboy utad, står det videre.

Tillitt

Selv er hovedpersonen noe mer beskjeden.

– Lindab har vist meg enorm tillitt, og har latt meg ta mastergrad i ledelse på siden av jobben, og jeg gleder meg til å ta fatt på alle de eksisterende og nye oppgavene i jobben.

Videre skriver Lindab i pressemeldingen;

– Lindab AS har fokus på prestasjons- og personlig utvikling. Hver enkelt får tett oppfølging og muligheter til å ta utviklingssteg ut fra egne forutsetninger, da det gir de beste resultatene. Ønsker man seg videre i organisasjonen er det fullt mulig og vi har mange eksempler på ansatte som starter ett sted og går gradene internt i organisasjonen, Stefan er en av dem. avslutter Anita Ueland, Direktør for Mennesker og Kultur i Lindab.

Stefan Myhre Pettersen blir å treffe på Nordnorske VVS-dager 23.-24. mars der han vil dele kunnskap om eiendomsteknologi, samt representere Lindab.

Powered by Labrador CMS