FOTO: ABK Qviller AS

Klimakjølesystem med naturlige kuldemedier

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Varmepumper, varmeopptak og aircondition er alle løsninger med avanserte komponenter med stort potensiale for stabil drift og økonomi. ABK Qviller AS er en av Norges største importører og kompetansesenter for slike systemer.- For å sikre dette har vi en egen prosjektavdeling som hjelper kunder og konsulenter med å dokumentere optimale løsninger, også sett fra produsentens side. Vår entreprenørsupport avdeling, hjelper så til med oppstart for å sikre optimal drift, i tråd med løsningen fra prosjektavdelingen. Slik lykkes vi godt med våre prosjekter, forteller Christian Arnesen i ABK-Qviller.

Naturlige kuldemedier på Driftskonferansen

De siste årene har suksessen med større varmepumper og klimakjølesystemer med naturlige kuldemedier fått mye oppmerksomhet. ABK-Qviller stiller derfor på Driftskonferansen med fokus på nettopp disse løsningene.- Vi deltar på Driftskonferansen fordi det er en arena hvor vi møter både potensielle kunder og konsulenter som ønsker våre produkter, sier Arnesen

Livssykluskostnader

Miljø, klima og bærekraft, er sentrale begreper. Et større fokus på optimaliseringen av livssykluskostnadene (LCC) medtatt bedre definisjoner av disse begrepene mener Arnesen vil være viktig for bransjen.Selskapets varmepumpeleveranser bidrar årlig til anslagsvis 150 GWh i energieffektivisering. Dette tilsvarer forbruket til omlag 10000 boliger, noe som gjør ABK Qviller til en betydelig bidragsyter for et bedre miljø.- I ABK Qviller følger vi spesielt med på løsningene som omhandler CO2 varmtvannsproduksjon, samt propan varmepumper og kjølemaskiner, avslutter Arnesen.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på!

Powered by Labrador CMS