FOTO: Froster
FOTO: Froster

Landsomfattende tilstedeværelse

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Froster AS er et 100% norskeid ingeniør- og salgsfirma med kvalitetsprodukter fra merkevareleverandører fra store deler av Europa. Hovedsakelig Sveits, Italia og Tyskland.- Vi har fått et godt fotfeste nasjonalt med fornøyde kunder hvor vi dekker hele landet med ansatte i nord, øst og vest. Vårt mål er å ha en høykompetent stab, produkter av høy kvalitet og rask oppfølging, sier salgsingeniør i Froster Torbjørn Berg.

Berøringsfritt og sirkulasjonspumper

På Driftskonferansen skal Froster fokusere på sine sveitsiske produkter Conti+ berøringsfrie blandebatterier og Biral sirkulasjonspumper.- Armaturene fra Conti+ er robuste armaturer som tåler alle miljøer og er flittig brukt på offentlige bygg som hoteller, utesteder, sykehus og skoler. Biral Sirkulasjonspumper er også noe vi satser stort på nå. Derfor har vi tatt inn et godt utvalg på lageret vårt i Bergen som gjør at vi kan levere både pumper og reservedeler raskt. I tillegg har vi servicepartnere i hele landet som kan følge opp eventuelle problemstillinger med våre produkter, forteller Berg.

Synliggjøre produktegenskaper

Noen av Frosters siste leveranser for berøringsfrie produkter fra Conti+ inkluderer prosjekter som Hotel Britannia i Trondheim, Fyllingsdalen videregående skole i Bergen, Orkla Foods Norway på Stranda.- Disse har valgt våre løsninger på grunn av design, kvalitet og driftssikkerhet. Vi deltar derfor på Driftskonferansen for å synligjøre våre produkters egenskaper og nå et større marked, samt bli bedre kjent med kundene og kundens behov i bransjen. Det er viktig å belyse fordelene med våre produkter og vår landsomfattende tilstedeværelse, avslutter Berg.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på!

Powered by Labrador CMS