Salgssjef Pål Andersen (til høyre) og Kenneth Riisa, avdelingsleder Rådgivning og service

Legionellatrygghet over hele landet

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Kiwa NorKjemi er en uavhengig service- og kompetansebedrift innen vannbehandling, kjemisk rens og legionellakontroll.- Det er godt kjent at det har vært flere tilfeller av legionellautbrudd over hele landet og vi ønsker å bidra med å skape trygghet for våre kunder og brukere slik at det er mulig å forhindre slike tilfeller i fremtiden. Vi er et tverrfaglig og praktisk team som tilbyr løsninger, service og rutiner for drift, kontroll og vedlikehold av vannsystemer, med fokus på optimal virkningsgrad og legionellatrygghet, forteller salgssjef i Kiwa Norkjemi, Pål Andersen.Kiwa NorKjemi har 26 ansatte med hovedkontor i Oslo, og distriktskontor på Melhus, og tar oppdrag i hele landet.Nå er det kun 50 billetter igjen til Driftskonferansen -  Sikre deg plass i dag!

Kiwa på Driftskonferansen 2019

- Vi er med på Driftskonferansen for å fortelle hvem vi er og hva vi jobber med, og for å opprettholde gode relasjoner med eksisterende bekjentskaper og for å skape nye, sier Pål Andersen.På Kiwa Norkjemis stand vil de presentere hva de gjør innen dokumentert legionellakontroll og hva de kan tilby av doseringsanlegg. De vil også ta for seg hvordan man kan oppnå god vannbehandling og energibesparelser i lukkede væskebårne anlegg, i tillegg til andre tjenester og produkter.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Med deg på!

Powered by Labrador CMS