Foto: Weland

Tilkomstveier og sikringsutstyr i fokus

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Som deltaker på årets Driftskonferanse kan du møte Weland som utstiller i gangene. Det er ikke første gang de deltar på konferansen, men denne gangen får vi se mer av deres sortiment.- I fjor viste vi frem våre Kåbe-matter, og det vil vi gjøre igjen i år, men vi kommer i tillegg til å presentere andre lagerførte varer. Hovedfokuset på vår stand vil være tilkomstveier og sikringsutstyr, forteller Daglig leder, Knut S. Larsen.For en byggdrifter er god HMS viktig, og som tilbyder av sikringsprodukter er det derfor naturlig at sikringsutstyr blir et av hovedfokusene til Weland i år.- Vi er gode på HMS og tilbyr våre kunder veiledning og opplæring rundt våre produkter. Bransjen står ovenfor et diffust grensesnitt for lovverket, spesielt når det gjelder sikring av ansatte som ferdes på tak. Dette ønsker vi å snakke mer om, og håper å få bedre løsninger i fremtiden, sier Larsen.

Et bredt sortiment for drift og vedlikehold

Weland er mest kjent for sine press-sveisede gitre, men tilbyr også metallbearbeiding med laser, stansing, bøying og maskinering på legobasis.I deres sortiment inngår blant annet gitterristprodukter, trapper, rekkverk, gangbaner, mesaniner, taksikkerhet, solpanelfester, entrématter og balkonger.- Vi har kvalitetsprodukter for bygg og er en naturlig samarbeidspartner innen drift og vedlikehold, forteller Larsen.

Alle på et brett

FOTO: Weland AS

Driftskonferansen har blitt en viktig møteplass for Weland.- Vi deltar for å møte byggdriftere og eiendomsselskaper. Dette er en viktig kundegruppe for oss og på konferansen møter vi alle samlet på et brett, sier Larsen.

Kundefokus i over 70 år

I over 70 år har Weland arbeidet hardt for målet om å være fleksibel og kunne tilby den samme tjenesten til alle sine kunder, uavhengig av størrelse.- Det unike med Weland er at vi har store lagre og en stor andel lagerførte produkter. Dette gjør oss fleksible og at vi er raske i våre leveranser. Vi selger kvalitetsprodukter som er raske å montere og lett å håndtere, forteller Larsen.

Litt om Weland

Det hele startet for over 70 år siden, i Sverige under navnet Firma Vingmutter. Den gang med et lite verksted på 35 kvadratmeter. Frem mot 2019 bærer historien deres preg av både oppkjøp, navnebytte, produktutvikling, sortimentutvidelser og flere datterselskaper i både inn- og utland. I dag disponerer Weland over 100.000 kvadratmeter.Weland AS er et av datterselskapene av Weland, med både kontorer og lager i Norge.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.Meld deg på!

Powered by Labrador CMS