FOTO: Norsk VVS-merking
FOTO: Norsk VVS-merking

Enkel merking av anlegg

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Norsk VVS-Merking AS har vært leverandør til bransjen i 44 år og håndtert prosjekter alt fra barnehager til Oslo Hovedflyplass med sine 265 000m2. De er spesialister og ledende på merking av alle tekniske anlegg og skreddersyr merkesystem tilpasset hvert system.

- Enten produserer vi merkeutstyr for kunder eller så kan vi ta hele jobben fra prosjektering av merkesystemet, produksjon og montering, forteller Daglig Leder i Norsk VVS-Merking Steinar Bergsvåg.

Skreddersydd i fokus på Driftskonferansen

På Driftskonferansen kommer Norsk VVS-merking til å ha fokus på de produktene som er skreddersydd for byggdriftere/eiere for enkel merking av egne anlegg, men de kommer også til å presentere totale løsninger.

- Vi er en totalleverandør for teknisk merking samt sikkerhetsmerking (etterlysende sikkerhetsskilt), legger Bergsvåg til.

Lang erfaring med innregulering

Norsk VVS-Merking er også ett av de firmaene med lengst erfaring på innregulering av varme- og kjøleanlegg. Både innregulering ny-anlegg samt optimalisering og feilsøking på eksisterende anlegg er noe vi jobber mye med.

- På Driftskonferansen ønsker vi å vise gode systemer som fungerer utmerket på alt fra små jobber til de virkelig store prosjektene. Samt å formidle viktigheten og besparelsene man kan oppnå både ved ett godt merket teknisk anlegg og ett anlegg som er innregulert og justert for optimal drift, sier Bergsvåg.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.

Meld deg på!
Powered by Labrador CMS