Foto: Armaturjonsson
Foto: Armaturjonsson

Hva skal til for å få velfungerende vannbårne energianlegg?

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Armaturjonsson er leverandør av rørsystemer og installasjonsmateriell til VVS-bransjen i Norge. De deltar på Driftskonferansen som utstiller og ønsker å treffe driftspersonell for å dra nytte av informasjonen og erfaringene de sitter på.

- Vi vil treffe de som jobber med dette daglig og som vet hva de største utfordringene er. Dette er helt avgjørende informasjon for oss fordi det gjør at vi kan tilby relevante løsninger til målgruppen vår, forteller teknisk sjef i Armaturjonsson Thorn Fredrik Hemsen.

Ikke sikret deg plass på driftskonferansen? Meld deg på her!

Vil lære av andres erfaringer

Armaturjonsson deltar på Driftskonferansen for å treffe de som har erfaring med drift og som daglig møter utfordringer knyttet til dette. De er spesielt interessert i å lære om deres erfaringer med drift i den norske VVS-bransjen.

- Vi stiller også ut våre produkter på messen da vi ser at vår tradisjonelle verdikjede ikke treffer alle de som jobber med drift. Dette er derfor en viktig arena som gir oss sjansen til å nå ut til nettopp disse, og vise hvilke muligheter og løsninger som eksisterer, sier Hemsen.

Fokus på vannbårne systemer

I tillegg til selve rørsystemet tilbyr de også komponenter som kan settes inn i systemet. Sortimentet av luft- og smussutskillere fra Spirotech er et godt eksempel på nødvendige komponenter som sørger for et velfungerende vannbårent energianlegg.

Som utstiller på Driftskonferansen vil Armaturjonsson ha fokus på vannbårne systemer. De vil blant annet presentere Hycleen Automation System, Spirotech og Aquatherm-rør. Dette er produkter som kan bidra til optimaile vannbårne systemer, uten luft og smuss, og balanserte sirkulasjonssystemer for varmtvann. I tillegg er rørsystemene robuste med enkelt vedlikehold, samtidig som de gir mulighet for ombygginger og har lang levetid.

Spørsmål og problemstillinger

Noen viktige problemstillinger i bransjen Armaturjonsson mener er viktige å få svar på er blant annet; Hva som skal til for å få velfungerende vannbårne energianlegg? Hva er de vanligste feilene som gjør at vannbårne energianlegg ikke fungerer optimalt? Hvordan skal vi nå frem til sluttbrukere/driftspersonell med viktige opplysninger om muligheter og nyheter? Hvordan skal vi sikre at vannbårne energianlegg fortsatt er med i fremtidens byggebransje?

- Vi har helt klart livets rett, og vi må kommunisere i samfunnsdebatten om hvorfor de vannbårne energianleggene har livets rett. Dette er det eneste riktige, nå som vi elektrifiserer Norge. Vi må frigi elektrisk kapasitet på strømnettet, og da må vi bruke smarte måter å lagre energi på (blå batterier) og utnytte flere energikilder – energifleksibilitet, avslutter Hemsen

Hvordan skal bransjen redusere vannforbruket i Norge? Skal vi begynne å ta vare på regnvann?

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.

Meld deg på!
Powered by Labrador CMS