Foto: Kro Produksjon
Foto: Kro Produksjon

Med skreddersøm som styrke!

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Kro Produksjon er en norsk produsent av ventilasjonsutstyr med skreddersøm som styrke. De siste årene har de utvidet sitt sortiment, og tatt steg mot å bli en mer komplett leverandør. For første gang stiller de ut på Driftskonferansen, og vil vise produkter som representerer gode løsninger for både kunde og montør.

- Kro har lang fartstid i bransjen og vil stille med god kompetanse på Driftskonferansen 2019. Vi har vært en stabil aktør i markedet siden 1946 og produktene våre kjennetegnes av høy kvalitet og fleksibilitet, forteller daglig leder Kent Østby.

Vil du på Driftskonferansen? Nå er det få plasser igjen så kjøp billetter i dag!

Bred kompetanse på viktig arena

På Driftskonferansen har de med seg daglig leder Kent Østby og salgssjef Per Lian.

- Driftskonferansen er en viktig arena for Kro, og gir oss en unik mulighet til å markedsføre oss mot en bredere kundegruppe, som byggherrer og forvaltere. Det er første gang vi stiller på denne konferansen, og vi gleder oss til å møte både eksisterende og potensielt nye kunder.

Kro er opptatt av å sette kunden i fokus, og det handler om å finne de beste løsningene! Dette har bidratt til gode og langvarige kundeforhold, og vi har kapasitet til flere sier Kent Østby!

Kro Selvbyggerrist Foto: Kro Produksjon
Kro Selvbyggerrist Foto: Kro Produksjon

Nettverksbygging

- En viktig del av arbeidet består av å bygge broer, etablere kommunikasjon og bygge langvarige relasjoner, fortsetter Østby.

På messen vil de presentere et lite utvalg av sitt sortiment, hvor blant annet Kro Selvbyggerrist og Kro-X er del av utstillingen. Disse produktene representerer gode løsninger til målgruppen for konferansen.

Kro som utstiller

Kro er spesielt gode på storkjøkken, spjeld og rister, men har en rekke andre produkter i sitt sortiment.

Om produktene som skal stilles ut sier Østby: - Kro- X er ideelt for bygg med lav takhøyde. Kanalkrysset gjør det mulig for ventilasjonskanaler å krysse i samme plan, uten stort trykkfall. Dette bidrar til at kanalmontasjen er enklere, samt energi- og tidsbesparende. Produktet sparer altså kunden for trykkfall, takhøyde, montasjetid og penger.

- Kro Selvbyggerrist spesial-designes, og tilpasses omgivelsene og fargene rundt. Risten har ingen begrensning for høyde eller lengde, og monteres ganske enkelt med et «klikk-in» system. Ventilasjonsristen er allsidig og kan brukes for inntak, avkast og som fasadeelement. Eller for å avskjerme tekniske installasjoner.

I tillegg vil de viser frem sine VAV- og brannspjeld.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.

Meld deg på!
Powered by Labrador CMS