Det største solcelleanlegget på Forus er nå ferdig.
Det største solcelleanlegget på Forus er nå ferdig.

På vei mot klimanøytralitet med områdets største solcelleanlegg

Det nye anlegget på Norengros er et av de største i regionen.

Published

Et av de største solcelleanleggene i regionen er klart til bruk hos Norengros Kjosavik på Forus. Dette anlegget skal bidra til å gjøre bedriften klimanøytral, og er et av mange anlegg som settes opp i regionen.Berggård Amundsen ser en eventyrlig vekst innenfor solenergi og sin lokale tilstedeværelse. Kompetansen gjør dem til en aktuell grossist for alle som satser på grønn energi.

Det største solcelleanlegget

Det nye anlegget på Norengros er et av de største i regionen. Med hele 936 solcellepaneler á 285Wp vil det sørge for ren energi til Norengros sitt lager. Installert effekt er 267kWp (kilo watt peak) og den beregnede årlige produksjonen er 181.363 kWh.

Dyktige samarbeidspartnere

Anlegget til Norengros på Forus er levert i samarbeid med Kreatel AS, som har stått for montering. Prosjektering og kalkulasjon er utført av Produktsjef Ole Petter Fiære fra Berggård Amundsen & Co AS.- Det har vært et knirkefritt arbeid i prosjektet med god planlegging og godt samarbeid med Kreatel AS, sier Freddy Asheim, distriktssjef hos Berggård Amundsen i Stavanger. Vi opplever en stor interesse for solcelleanlegg og det er mange installatører som ønsker tilbud. Solcelleanlegg er i en rivende utvikling og det er spennende å være en del av det.

Eventyrlig vekst

– Med 25 servicesentre over hele Norge, kan Berggård Amundsen tilby sine kunder en lokal tilstedeværelse og kompetanse i tillegg til nasjonal rekkevidde. Solide samarbeid med installatørbedrifter i de fleste kroker av landet gjør at vi er godt rigget for fortsettelsen på denne spennende utviklingen, uttaler produktsjef Solenergi Ole Petter Fiære.

Hvor mye strøm kan du produsere?

Har du vurdert solcelleanlegg på ditt eget hus? På soleliten.no får du estimert ditt eget anlegg, både hvor mange solcellepaneler taket ditt har plass til, nyttig informasjon og estimert kostnad. I tillegg får du kontaktinformasjon til lokal installatør fra den landsdekkende elektrikerkjeden Norgeseliten som kan hjelpe deg videre.

Powered by Labrador CMS