SMÅ: Lite verktøy til stor hjelp, ifølge Lisa Egberts. Markedssjefen i Fieldpiece viser frem to av de nye ventilkjernefjernerne.

KULDE

Satser på Norge med ny ventilkjernefjerner

ESSEN: – Vi er bare i begynnelsen i Norge, sier markedssjef Lisa Egberts i Fieldpiece. Nå er hun på plass i Norden med et blikk på ventilkjerner som skal ut.

Published

– Det spesielle er at to av de tre nye modellene har sideglass. På den måten kan du se om du får tak i delen som skal fjernes, forteller Egberts.

Hun er markedssjef i Fieldpiece. Det amerikanske firmaet med Europa-kontor i Nederland har ikke vært aktivt i Norge så lenge, men det går bra, bedyrer hun.

Norden i fjor

– Det var i fjor at vi gikk ordentlig inn i de nordiske landene. Før det tok vi imot bestillinger og sendte når noen kontaktet oss på eget initiativ, men nå har vi en egen salgssjef som arbeider der. Det er fire land å dekke, og vi er bare i begynnelsen ennå, sier Egberts.

– I Storbritannia og Benelux-landene er vi velkjente. I Norden må vi nok fremdeles fortelle at «dette er det vi gjør», medgir hun.

Spesielt varmepumper

Fieldpiece begynte som flere andre både små firmaer og gigantiske konsern – i en garasje i California. Gründer Rey Harju hadde en visjon om en stavmåler med avtagbare hoder. De skulle gjøre livet til teknikerne enklere og gjøre at de brukte mindre tid på jobbene sine. Siden har han og kollegene fortsatt å utvikle verktøy for bransjen.

– Det har gått virkelig bra også i Norden. Spesielt på varmepumpemarkedet, og det er jo veldig stort i Norge og de andre nordiske landene, sier Lisa Egberts. Hun roser kontakter i de nordiske landene for å være hyggelige og hjelpsomme, for eksempel med oversettelsene som må til.

Lansering på Nordbygg

Vårens lansering ble lagt til Nordbygg i Stockholm for de nordiske markedenes vedkommende. 

– Vi har allerede lansert ellers i Europa, forteller hun.

Det er snakk om nye ventilkjernefjernere.

– De er i metall og solid kvalitet. Her er det ikke plast som brekkes av. Med sideglass kan du i tillegg se om du faktisk har tak i kjernen, reklamerer Egberts.

A2L-kompatible

De tre variantene av det nye verktøyet kan bytte mellom 1/4- og 5/16-tommers serviceportkoblinger. De er A2L-kompatible og vakuumklassifiserte til 20 mikron.

Om den enkleste modellen, VC1E, trekker Fieldpiece frem at den er kompakt og gir mulighet for å komme til på trange steder. – Dessuten trenger du aldri å bekymre deg for å miste ventilkjerner, sier hun.

VC1GE og VC2GE kommer altså med skueglass slik at du kan se at ventilkjernen er i inngrep. De har også integrerte komfortspinnere for enklere fjerning og innsetting. VC2GE har også integrert dobbeltventil for å beskytte testmålere og bruke flere slanger.

Powered by Labrador CMS