NY: Maria Råken tar over som daglig leder etter Lasse Tønsberg.

Ny daglig leder i Kompa

Kompa AS har gleden av å kunngjøre at Maria Råken vil tiltre som ny daglig leder av selskapet fra 1. mai.

Published

Maria har vært en del av Kompa AS siden oppstart, og har gjennom sin tid i selskapet vist seg som en dyktig leder med omfattende fagkunnskap og erfaring innen bransjen.

Felles rammeverk

– Jeg er svært motivert for å ta over stillingen som daglig leder i Kompa, og ser frem til å bygge videre på en organisasjon med høye ambisjoner for fremtiden, sier Maria.

Maria har de siste årene hatt rollen som produksjonsleder i Kompa med ansvar for oppfølging av selskapets leveranser, samt fagansvar innen området vannbehandling i varme- og kjøleanlegg.

I 2023 var hun prosjektleder og medforfatter av den nye nasjonale veilederen for vannbehandling som ble publisert av Standard Norge. Gjennom dette arbeidet spilte Maria en viktig rolle i å forene bransjen bak det første felles rammeverket for vannbehandling i lukkede energianlegg. Maria har også vært en viktig bidragsyter for å standardisere retningslinjer rundt vannkvalitet på Europeisk nivå.

Stafettpinne

Kompa skal fortsette å levere produktuavhengige råd av høy kvalitet som bidrar til mer energieffektive og bærekraftige bygg. Samtidig skal vi fortsette å utvikle nye løsninger som hjelper kundene våre å ta velinformerte valg for fremtiden.

– Jeg ser spesielt frem til å styrke vårt samarbeid med selskapets partnere i tiden som kommer, og sammen utvikle nye og bedre tjenester for eiendomsbransjen, forteller Maria.

Maria Råken tar over etter Lasse Tønsberg, som vil returnere til finansbransjen i en konsernlederstilling. Vi takker Lasse for hans innsats og bidrag til selskapet i en viktig vekstfase, og ønsker han alt godt med nye utfordringer.

Powered by Labrador CMS