Merkedag for Unionconsult

Samles under samme merkevare.

Published

Det tverrfaglige rådgivermiljøet i UnionConsult-selskapene, som ble en del av WSP i fjor, bytter nå navn og blir en del av WSPs offisielle merkevare.- Vi har hatt UnionConsult med på laget siden oppkjøpet våren 2018 og er glade for å få samlet flere av våre dyktige medarbeidere inn under samme merkevare, sier Hilde Nordskogen, administrerende direktør i WSP.

Omprofilering

Etter flere oppkjøp og solid organisk vekst de siste årene er WSP blitt en betydelig aktør i det norske markedet, med nær 600 medarbeidere og kontorer over hele landet. Gjennom oppkjøpet av UnionConsult ble WSP i Norge en tverrfaglig rådgiver. I dag har selskapet fagmiljøer innen prosjektledelse og prosjektering, som sammen planlegger og utformer bærekraftige samfunn som er rustet for framtiden.- Vi i WSP lever for å bistå private og offentlige aktører i bygg- og anleggsbransjen med høy kompetanse og profesjonalitet, og å bidra til at samfunnet vårt utvikles på rett måte. Denne omprofileringen vil bidra til at WSP blir en enda sterkere aktør i denne bransjen i Norge, sier Nordskogen.

Ut mot verden

På verdensbasis har WSP 48 000 medarbeidere, fordelt på kontorer i 40 land.- Gjennom denne omprofileringen knyttes gamle UnionConsult enda tettere til resten av WSP i Norge, men også til WSP ute i verden, som bare er en Skype-samtale unna. Det er noe av det som er så unikt med WSP – samhandlingen og samarbeidet står så utrolig sterkt, også på tvers av landegrensene, sier Lars Løkke, som leder forretningsområdet teknikk i WSP.UnionConsult Gruppen AS ble kjøpt opp av WSP Norge i mars 2018, og tilførte selskapet solide miljøer innenfor prosjektering, tverrfaglig rådgivning og arkitektur. UnionConsult-gruppen har bygget seg opp over flere år og vunnet gaselleprisen flere ganger, senest i 2018.Det er UnionConsult-selskapene i gruppen som omfattes av omprofileringen 4. mars. Organisasjonsnumrene endres ikke. Arkitekturmiljøene samles, og fortsetter videre under merkevaren RiK Arkitektur.

Powered by Labrador CMS