Rørlegger Sentralen har flyttet til nye lokaler

For å markere 25 år med suksess og vekst har selskapet flyttet inn i nyoppussede lokaler i Lundliveien 11 i Oslo, og feirer med en imponerende investering i de ansatte.

Published

Rørlegger Sentralen AS, en velrenommert rørleggerbedrift som ble grunnlagt i kjelleren til Gunnar André Ludvigsen i 1999, er noen få måneder unna å nå en bemerkelsesverdig milepæl.

Det som startet som en beskjeden enmanns-bedrift i en kjeller, har vokst seg til å bli en ledende aktør innen rørlegging og VVS-tjenester i regionen. Rørlegger Sentralen har oppnådd enestående suksess gjennom å levere førsteklasses håndverk, og en dedikasjon til kundetilfredshet som er uovertruffen.  Det skriver selskapet i en pressemelding.

Bortimot 400 rammeavtaler med borettslag og sameier, tolkes som et kvalitetsstempel. Rørlegger Sentralen har allikevel større ambisjoner, med kapasitet til og et ønske om å betjene og knytte til seg aktører innen næring og bedriftsmarkedet.

Den nye plasseringen i Lundliveien representerer et høydepunkt i bedriftens reise. De nyoppussede lokalene er intet mindre enn imponerende, med en imøtekommende atmosfære som skaper et ideelt miljø for både ansatte og kunder. Lokalene er utsmykket med moderne kunstverk, som reflekterer bedriftens engasjement for kreativitet og innovasjon. I tillegg har Rørlegger Sentralen AS tatt tilrettelegging for de ansattes trivsel, til et helt nytt nivå, med eget hvilerom, tappetårn, biljardbord, dartspill og shuffleboard. Disse råflotte fasilitetene gir de ansatte en mulighet til å slappe av, sosialisere og samarbeide i et inspirerende miljø.

Gunnar André Ludvigsen, grunnlegger og hovedaksjonær i Rørlegger Sentralen AS, uttrykker sin glede over selskapets suksess og den nye lokasjonen. 

– Det er utrolig å se hvordan vi har vokst fra en beskjeden start i kjelleren, til vårt nåværende lokale. Våre ansatte og kunder har vært en nøkkel til suksessen vår, og vi ønsker å markere denne milepælen ved å tilby dem de beste fasilitetene og en flott arbeidsplass. Vårt nye kontor i Lundliveien er et uttrykk for vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon, sier han.

Rørlegger Sentralen AS ser frem til å fortsette å levere førsteklasses rørlegger-tjenester, samt styrke sitt engasjement for ansattes trivsel i de nye lokalene.

På nyåret feires 25 år med stolthet og lyse fremtidsutsikter, med ambisjoner om ytterligere vekst og suksess i bransjen.

Powered by Labrador CMS