VARMETEKNISK KONFERANSE

«3 på båten»

Hvorfor har du meldt deg på Varmeteknisk konferanse og hva ser du frem til med konferansen? Vi har vært i kontakt med tre påmeldte deltakere til konferansen som går på Color Magic, 11.-13. mai.

Published Last updated

Unni Ekren, Alfa Olis Gass & VVS AS

Hvorfor har du meldt deg på Varmeteknisk konferanse?
- Jeg har meldt meg på Varmeteknisk konferanse på grunn av både det faglige og det sosiale. Det er mange interessante foredragsholdere og ulike temaer, som gir en dypere forståelse for varmetekniske løsninger. Tidligere satt jeg som styremedlem i Varmeteknisk Forening og har vært med på denne turen nesten hvert år.

Hva er dine erfaringer med slike konferanser, hvorfor er det en god arena for læring og utvikling?
- Man knytter nye kontakter, både på det sosiale og faglige plan. Jeg har hatt stor nytte av konferansen i etterkant, da jeg har fått god hjelp, både med innleide og faglige spørsmål.

Hva ser du mest frem til?
- Jeg ser frem til den sosiale og faglige praten. I tillegg er det god mat og drikke, hyggelig båt og et avbrekk i en travel hverdag.  

Har du noen tips til folk som nettopp har startet i bransjen?
- Sørg for å ha et godt sosialt og faglig nettverk.

Leif Vanebo, Buskerud & Vestfold Fyringsservice AS

Hvorfor har du meldt deg på Varmeteknisk konferanse?
- Jeg har meldt meg på konferansen for å møte likesinnede og få input på aktuelle problemer. Vi har hatt store utfordringer med Bio-olje, og jobber med å prøve å løse disse problemene. Vi håper at Varmeteknisk konferanse kan bidra til dette.

Fortell litt om dine erfaringer med slike konferanser, hvorfor er det en god arena for læring og utvikling?
-
Jeg har vært forhandler for Statoil i 19 år, så jeg har vært med på mange slike konferanser gjennom min karriere. Min erfaring er at slike konferanser gir en unik anledning til å lufte forskjellige ting av interesse som er viktig å få med seg.

Hva ser du mest frem til?
-
Jeg ser mest frem til å høre om nyheter som måtte komme.

Dine beste tips til folk som nettopp har startet i bransjen?
- Et av mine beste tips er å være ærlig, og heller ta en telefon for mye enn for lite. Spør en kollega hvis du står på huet, og ring til en du kjenner i bransjen som du har god erfaring med. Spør om vedkommende har vært borti problemet før. Ofte kan det bare være en liten bagatell.

Aud Fredriksen, Vestfold Oljesenter AS

Hvorfor har du meldt deg på Varmeteknisk konferanse?
- Jeg har meldt meg på for å få mer informasjon om relevante ting og spesielt bio-fyringsolje og bio-diesel denne gangen. Bio er viktig fordi det er det produktet som er fremtiden - det er ikke lov å bruke fossilt brensel mer. 

- Det er viktig å få med all relevant informasjon i den grønne skifte, og dette er en aktuell arena for oss. I tillegg pleier det å være ganske bredt spekter av faglig innhold, som er relevant for vår bransje.  

Hva er dine erfaringer med slike konferanser, hvorfor er det en god arena for læring og utvikling?
- Det er fordi du treffer kolleger som sitter med erfaringer og her kan vi utveksle våre erfaringer. Du møter fagpersoner med faglig påfyll som bidrar til læring og utvikling.  

Hva ser du mest frem til?
- Jeg ser frem til hele settingen, men for meg er det faglige viktigst. Det er tre arbeidsdager der man virkelig kan sette søkelys på faget. Også ser jeg jo frem til det sosiale da, selvfølgelig!

Har du noen tips til folk som nettopp har startet i bransjen?
- Det er lurt å oppsøke slike arenaer som Varmeteknisk konferanse, og utveksle erfaringer med andre i bransjen. Det lønner seg å finne fagpersoner som er invitert og ta til seg deres kunnskap.

Varmeteknisk konferanse er treffpunktet for deg som er opptatt av energitekniske løsninger i bygg. Denne konferansen gir deg en unik mulighet til å møte mange gode ressurspersoner og verdiskapere. Her vil du få nye kontakter, møte leverandører og få nyttig innsikt gjennom konferansens fagprogram.

Konferansens fagprogram er satt sammen av foredrag som gir deltagerne energirettet kunnskap og innsikt for bedre å utvikle egen kompetanse og strategisk planlegging i sitt arbeid og for sin bedrift. Konferansen avholdes på Color Magic, som går fra Oslo til Kiel 11. mai og tilbake 13. mai 2022.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

Powered by Labrador CMS