Petter Helland (til venstre) sammen med Dag-Erik Kristoffersen, som blir prosjektleder i Telemark.

Bryn Byggklima oppretter avdeling i Telemark

I en utfordrende tid for bransjen vokser Bryn Byggklima og etablerer avdeling i Telemark.

Published

Bryn Byggklima er en stor nasjonal ventilasjonsentreprenør med vekstambisjoner. Nå ser de frem til å jobbe tett med aktører i Telemark, som de beskriver som et spennende næringsområde.

– I Telemark ser vi en spennende utvikling i industrien og en bærekraftig omstilling – for eksempel batteriproduksjon. Innovasjon og grønn utvikling passer godt med Bryn Byggklima, som fokuserer på at anleggene våre til næring og industri skal være mest mulig energieffektive, sier daglig leder Tom Schøyen i pressemeldingen.

1. november 2023 overtar de nøklene til de nye lokalene.

– Fra vår Vestfold-avdeling i Stokke har vi allerede en tilstedeværelse i Telemark-området. Når vi nå etablerer avdeling på Nenset som ligger mellom Skien og Porsgrunn, vil de to avdelingene styrke og utfylle hverandre. Våre tjenester blir nå enda mer kortreist, sier Petter Helland, som er divisjonssjef for prosjekter.

Bryn Byggklima har neste år en plan om å øke bemanningen med 15 prosent. Det betyr nye arbeidsplasser i Telemark.

– Jeg er oppvokst i Porsgrunn og er stolt over å være med på å skape noe på hjemplassen. Jeg gleder meg til å vise Telemark hvem Bryn Byggklima er, og hva vi kan, sier Dag-Erik Kristoffersen, prosjektleder i Telemark.

Dag-Erik legger ikke skjul på at han er ute etter å rekruttere lokale talenter, og avslutter:

– Vi er en stor aktør som besitter høy fagkompetanse. Integritet gjennomsyrer bedriftskulturen i Bryn Byggklima, som er en trygg arbeidsplass. Vi ser etter flinke folk i Telemark.

Powered by Labrador CMS