Vannbehandling i væskebårne energianlegg

Innspill fra utstillere til Driftskonferansen 2019.

Published

Air-sep Norge AS driver med vannbehandling i væskebårne energianlegg. De har enerett på distribusjon av Air-Sep i Norge. Air-sep tar seg av trykk, ekspansjon, magnetitt, og er en effektiv luftutskiller i varme og kjøleanlegg.

- Det spesielle med produktet er at det bruker væskens (vann eller glykol) iboende egenskaper til å skille ut luft. Her refereres det til vannets evne til å ta opp luft i forhold til trykk og temperatur, forteller Tore Fagerheim i Air-sep Norge AS.

Nyheter på Driftskonferansen

Air-sep kommer med noen spennende nyheter i år. Deltakelsen på Driftskonferansen er derfor viktig for å presentere disse.

- Vi er med på Driftskonferansen for å presentere nyheter og kommer i kontakt kunden, samt bistå eventuell nye kunde med informasjon, fortsetter Fagerheim.

Viktig med væskekvalitet

De nye produktene er blant annet et demineraliseringsfilter og et kalkfilter ved førstegangs oppfylling og etterfylling på energianlegg.

- Det som er viktig i denne bransjen er fokus på kvalitet på væske ved førstegangs oppfylling i energianlegg samt bruke produkter som klarer å opprettholde og forbedre kvaliteten på både vesken og veskens evne til å gjengi varme eller kjøling, avslutter Fagerheim.

I denne serien presenterer vi utstillerne til Driftskonferansen 2019

DRIFTSKONFERANSEN er Norges største konferanse om forvaltning, drift og vedlikehold. Arrangementet avholdes på Color Magic 18.-20. september 2019.

Meld deg på!
Powered by Labrador CMS