NY: Roger Lunde blir ny styreleder i Rørkjøp AS.
NY: Roger Lunde blir ny styreleder i Rørkjøp AS.

Ny styreleder i Rørkjøp

Roger Lunde kommer med sju års erfaring fra VVS- og VMT-bransjen blant annet som konsernsjef for Brødrene Dahl AS. Nå blir han styreleder i Rørkjøp AS.

Published

Rørkjøps mye styreleder har også vært styremedlem i Optimera AS, samt har erfaring fra åtte år i olje- og gassbransjen. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Lunde kommer sist fra stillingen som konsernsjef hos Ekornes AS.

– Roger Lunde skal bidra til og lede styret og administrasjonen i Rørkjøp gjennom den neste fasen for selskapet med mange spennende og utfordrende strategisk valg, heter det i meldingen.

– Min hovedmotivasjon for å bli styreleder i Rørkjøp er alle de spennende strategisk valg og muligheter som Rørkjøp har i en flott og utfordrende bransje. Jeg er opptatt av at rørleggere og deres bedrifter har gode muligheter for å vokse og tjene penger. Rørkjøp har hatt en god digital, lønnsom og spennende reise, sier Lunde.

– Jeg har alltid hatt en god dialog med Rørkjøp og Frank Olsen. Det er viktig og bra med stabil og god ledelse, samt strategi over tid. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med styret og Frank i arbeidet med å utvikle og forberede Rørkjøp for fremtiden, avslutter han.

Powered by Labrador CMS