– Vi er heldige som får ha med oss Marin Håndlykken videre som fast ansatt, sier markedsansvarlig i NemiTek, Katrine Skodven Johannessen.
– Vi er heldige som får ha med oss Marin Håndlykken videre som fast ansatt, sier markedsansvarlig i NemiTek, Katrine Skodven Johannessen.

NemiTek ansetter ny innholdsprodusent

Martin Håndlykken trer inn i stillingen som innholdsprodusent i NemiTek 8. juni, etter et halvt års engasjement.

Published Last updated

Håndlykken har tidligere arbeidet med TV- og filmproduksjon, stort sett som frilanser, og gjennom eget produksjonsselskap. Det siste halvåret har han vært ansatt gjennom Hammer & Hanborg, men fra og med i dag er han en ekte NemiTeker.

– Vi er veldig stolte og heldige som får ha med oss Martin videre som fast ansatt. Han gjør en formidabel jobb med å skape engasjerende innhold og er en berikelse for arbeidsmiljøet. Det er ikke enkelt å finne en person som både er interessert i energi og miljøteknikk og kan lage godt innhold. Han er en sjelden juvel, sier Katrine Skodven Johannessen, markedsansvarlig i NemiTek. 

Setter spor 

Filmopptak på Solstrandkonferansen 2023.
Filmopptak på Solstrandkonferansen 2023.

Det tok ikke lang tid før Håndlykkens engasjement satte spor. Han har allerede blitt godt kjent i flere av NemiTeks lokallag, med leverandører og foreningens medlemmer. Best kjent med kamera i hånden.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger helt siden Martin begynte å lage innhold for oss. Han har vært med på å løfte nivået uttrykksmessig og bidratt til å synliggjøre flere kloke hoder i bransjen og i foreningen rundt i hele landet. Godt innhold krever at man er ute og møter bransjen for å få innsikt, og der er Martin god, forteller Johannessen. 

Stor interesse for faget 

Med familie i VVS-bransjen var det ingen tilfeldighet at Håndlykken fikk øynene opp for det spennende faget og mulighetene som ligger i bransjen. Den nye stillingen vil han utspille med å lage meningsfylt innhold med mål om å drive bransjen videre.

– En stor del av familien min jobber med tekniske fag, og en onkel av meg har inntil nylig vært rådgiver. Jeg gleder meg til å få enda bedre innsikt i fagene og til å være bidragsyter i den store rollen bransjen har fremover for å nå bærekraftsmålene, sier Håndlykken. 

De siste årene har han jobbet med innholdsproduksjon for flere andre aktører innen energi og miljøteknikk. 

– Det er en bransje med utrolig stort potensiale når det kommer til historiefortelling, og en bransje som angår oss alle. Derfor syns jeg det er veldig gøy å få jobbe i NemiTek, der vi prøver å dekke hele spekteret i bransjen, forteller Håndlykken. 

Bistår med innholdsproduksjon

Håndlykken vil primært jobbe med video, bilde og tekst for å vise det indre liv i foreningen, men vil også være en tilgjengelig ressurs for leverandører i bransjen som trenger bistand med innholdsproduksjon.

– Vi har allerede noen prosjekter på gang, og jeg slår gjerne av en prat med hvem som helst om hva vi kan bidra med her i NemiTek, «ikkje tenk på det» , avslutter Håndlykken. 


Se noe av arbeidet til Håndlykken så langt:

Powered by Labrador CMS