SLUTTER: Etter flere år og lederroller i VVS Norge, har administrerende direktør for både Comfort og VVS Norge RMB, Kari Øgle Kjensberg valgt å søke nye utfordringer.

VVS-BRANSJEN

Slutter i VVS Norge: – Jeg har vært med på å endre bransjen

Etter 13 år i Comfort, Bademiljø og VVS Norge, trer Kari Øgle Kjensberg av som administrerende direktør i VVS Norge RMB. Vidar Skoglund overtar stillingen i løpet av oktober.

Published

– Jeg er utrolig stolt over hva vi har fått til sammen i den tiden jeg har vært leder for VVS Norge RMB. Jeg har vært i bransjen i 13 år og det har vært inspirerende å være med i utviklingen av både Bademiljø, Comfort og VVS Norge, sier Kjensberg til NemiTek.

– Jeg har vært med på en fantastisk spennende reise med VVS Norge, og jeg har vært med på å endre bransjen. Det er jeg stolt av.

Honnør og ny leder

Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge, takker henne behørig for innsatsen:

– Styret i VVS Norge, ledelsen og jeg har satt stor pris på samarbeidet med Kari, både som daglig leder og som person. Hun har hatt en sentral rolle i utviklingen av Bademiljø og Comfort og levert gode resultater gjennom alle årene hun har vært en del av VVS Norge.

– Vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre, sier Theie i en pressemelding.

Inn kommer Vidar Skoglund og overtar etter Øgle Kjensberg i løpet av oktober.

– Jeg har kjent på savnet etter å være tettere i kontakt med medlemmene og ser derfor frem til muligheten med å gjenoppta dette, sier Skoglund i pressemeldingen.

– Spennende reise

Øgle Kjensberg har hatt flere ulike lederroller i VVS Norge. Da hun i 2018 kom tilbake til Comfort-kjeden som markeds- og kommunikasjonssjef, ante hun ingenting om at hun fem år senere skulle ha erfaring som administrerende direktør for både Comfort og VVS Norge RMB på CV-en.

– Torbjørn Theie har motivert meg og gitt meg utfordrende roller. Det har vært en utrolig spennende reise. Nå fortsetter reisen videre for VVS Norge, og jeg fortsetter min reise et nytt og spennende sted, sier hun noe kryptisk.

– Hvor fortsetter reisen til?

– Det vet jeg faktisk ikke, men det gleder jeg meg til å finne ut av. Jeg har lyst til å bruke litt tid nå på å tenke på hva jeg skal gjøre fremover. Det er mange spennende muligheter, sier hun.

Bamsemums og kanelboller

Hun påpeker at bransjen er i en rivende utvikling nå med krav og forventninger knyttet til blant annet digitalisering og bærekraft – og en stadig spissere og tøffere konkurranse.

– Med Mestergruppen som nye eiere har jeg stor tro på at det eierskiftet vil styrke VVS Norge i tiden som kommer. For min del er dette et fint tidspunkt å søke nye utfordringer og å slippe nye krefter inn, sier Kjensberg.

Avslutningsvis kommer hun med et tips til andre ledere:

– En liten «funfact» er at jeg ofte stiller med Bamsemums og kanelboller i møter. Det gir god stemning-garanti. Og med god stemning, positivitet og god teamarbeid kommer man langt, sier den avtroppende lederen.

Powered by Labrador CMS