NNVVSD: Hva har Håvard, Svein Egil og Jan Olav til felles? De skal til Mo i Rana i mars for å delta på Nordnorske VVS-dager.

NORDNORSKE VVS-DAGER

Derfor skal disse tre til Nordnorske VVS-dager

Vi stilte likelydende spørsmål til tre som skal til Nordnorske VVS-dager i Mo i Rana 23.-24. mars. Hvorfor deltar de og hva ser de mest fram til? Her får du svarene.

Published

1. Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Haavard Schanche

– Mitt navn er Håvard Schanche og jeg jobber som engineering manager for FREYR’s batterifabrikk i Mo I Rana som er under bygging, Giga Arctic.

2. Hvorfor deltar du på Nordnorske VVS-dager (NNVVSD)?

– Har deltatt på NNVVS tilnærmet hver gang siden slutten av 90-tallet, altså forrige årtusen... Faglige oppdateringer, kontakt med nettverket, treffe bransjefolket igjen. Meget bra arrangement og tiltak for vår bransje.

3. Hva ser du mest frem til på NNVVSD?

– Som nevnt ovenfor, få truffet bransjekollegaer, snakket sammen med leverandørene.

Jan Olav Olsen

1. Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

– Mitt navn er Jan Olav Olsen, og jeg er prosjektleder i GK. Der jobber jeg mest med nybygg og rehabilitering, spesifikt med prosjektering av klimaanlegg og lignende.

Jon Olav Olsen

2. Hvorfor deltar du på Nordnorske VVS-dager (NNVVSD)?

– Det er for å treffe leverandører og alle i sammen i bransjen – det er en kjempeverdi i å bli kjent og få se ansiktene til de vi jobber med hver dag. Det er alltid tips og nyheter å få med seg, jeg har vært på mange Nordnorske VVS-dager før.

– I tillegg er det alltid lettere å ta en telefon etter at man har møtt folk ansikt til ansikt.

3. Hva ser du mest frem til på NNVVSD?

– Det er alltid viktig å få være sosial og møte kjente, og stifte nye bekjentskaper! I tillegg er det veldig interessant å få med seg fagprogrammet. I år er jeg spesielt interessert i å høre mer om BREEAM.

Stein Egil Helskog

1. Hvem er du, hvor jobber du og hva jobber du med?

Svein Egil Helskog

– Mitt navn er Stein Egil Helskog, og jeg er salgsansvarlig for Daikin i Nord-Norge. Jeg er med på Nordnorske VVS-dager for å representere Daikin og porteføljen vår av produkter. Vi selger blant annet kjøl, frys og varmepumper.

2. Hvorfor deltar du på Nordnorske VVS-dager (NNVVSD)?

– Jeg er jo selvsagt interessert i Nord-Norge, og det viktig å være til stede der det skjer! Daikin er jo verdens største aktør innen sitt fagfelt, og i segmentet jeg representerer er det viktig å være til stede.

3. Hva ser du mest frem til på NNVVSD?

– Det er veldig mange interessante foredrag i år, og selvfølgelig er den sosiale biten å treffe folk veldig viktig og gøy. Etter mange år med nedstenging er det greit å være til stede å vise seg frem. Vi har mange kunder som kommer på messen, og da er det viktig å være til stede.

Det er fortsatt ledige plasser igjen, så meld deg på.
Nordnorske VVS-dager er noe du ikke vil gå glipp av.


Powered by Labrador CMS