PRAKTISK PROPTECH MED TOMMY OG MARTIN

Carrots bidrag til en grønnere eiendomsverden

Martin og Tommy gjør et dypdykk i fremtidens avfallshåndtering sammen med Jon Erik Medhus fra Carrot – et norsk proptech-selskap som har skapt bølger internasjonalt. De fikk en topp-plassering i European PropTech Awards, vant årest start-up på PropTech Summit og ble nylig nominert til Nordic PropTech Awards.

Avfallshåndtering er en vital, men ofte oversett, del av driften av eiendom. I episode 89 av podcasten, guider Jon Erik oss gjennom det siste innen leietakerspesifikke avfallsdata. 

Utforsk hvordan Carrots innovative programvare ikke bare sporer avfall, men også driver engasjement og motivasjon for å redusere avfallsmengder. 

Med «gulrotmetoden» inspirerer Carrot til bærekraftig avfallsbehandling og fremmer ansvarlige valg. Lær hvordan smart sortering og reduksjon av avfall kan være nøkkelen til å forme en mer bærekraftig fremtid for eiendomssektoren.

Om podcasten

Praktisk PropTech er en podcast som har utforsket det praktiske ved eiendomsteknologi i snart tre år. Vertene Martin McGloin og Tommy Hagenes bruker sin nysgjerrighet til å avdekke hvordan teknologi kan forbedre drift og forvaltning av bygg i dag, med en praktisk og jordnær tilnærming. Sett på som en dugnad for bransjen, formidler podcasten innsikt og inspirasjon som fremskynder adopsjonen av ny teknologi i eiendomssektoren. Bli med på reisen for å gjøre byggene våre smartere og mer bærekraftige.

Powered by Labrador CMS