DRIFTSKONFERANSEN 13. - 15. SEPTEMBER

- En viktig møtearena for bransjen

NemiTek og GK Norge inngår hovedsamarbeidsavtale om å arrangere Driftskonferansen 2023.

Published Last updated

Årets fagprogram tar for seg trender og utvikling innen byggdrifterfaget. Du vil lære mye om eiendomsteknologi, hva du kan gjøre for å redusere energibruken og få smarte tips og råd om hvordan du kan effektivisere driften av ditt bygg og dine anlegg.

– Vi ønsker alle foredragsholdere, deltakere og leverandører hjertelig velkommen til årets Driftskonferanse, sier Henrik Sakshaug, prosjektleder i NemiTek.

Driftskonferansen ble i fjor fulltegnet på kort tid, og det anbefales å melde seg på tidlig for å sikre seg plass på konferansen.

Ny hovedsamarbeidspartner

I år har GK Norge gått inn som hovedsamarbeidspartner, og de gleder seg til å ta med seg sine ansatte og sin fagkompetanse inn i konferansen. Rune Hardersen, administrerende direktør i GK Norge forteller at det er fire grunner til at de har valgt å bli hovedsamarbeidspartner i år.

– For det første så er Driftskonferansen er en viktig møtearena for bransjen, for det andre så er potensialet i eksisterende bygg ekstremt stort når det gjelder å forbedre kvaliteten for sluttbrukeren, forteller Hardersen entusiastisk.

– For det tredje så har GK Norge tusen medarbeidere som jobber hver eneste dag med å forbedre og hjelpe kundene våre, til å drifte byggene.

– For det fjerde så har vi jobbet i GK Norge de siste par årene med å utvikle tjenester og tilbud til markedet for drift av bygg, som vi gleder oss veldig mye til å fortelle om på Driftskonferansen, avslutter Hardersen.

Fagprogrammet er lansert

I dag ble også hele fagprogrammet for konferansen lansert.

Mads Mysen, som er leder for fagutvikling i GK Norge skal holde foredrag, der han skal snakke om fjerndrift og dens rolle i fremtiden.

Dette inngår inn i det øvrige fagprogrammet som består av faglig dyktige foredragsholdere og interessante temaer.

Se hele fagprogrammet og meld deg på i dag.

Powered by Labrador CMS