NemiTek akademiet byr på kunnskap og faglig innsikt bakerst i hall D under VVS-dagene, 19.-21. oktober.

Få en smakebit den nye læringsplattformen, NemiTek Akademiet

NemiTek lanserer sin egen digitale læringsplattform under VVS-dagene. Her blir det mulig å få med seg spennende foredrag og bli bedre kjent med NemiTek-universet.

Published Last updated

– På messen ønsker vi å gi alle en smakebit av hva som kommer i vår nye lansering, NemiTek Akademiet. I fremtiden skal alle medlemmer i NemiTek kunne ta kurs, se medlemsmøter og delta på webinarer gjennom læringsplattformen, uten ekstra kostnader. Nå skal alle endelig få se hvor mye man får igjen for å være medlem i foreningen, forteller NemiTeks aktivitets- og kompetansesjef, Thomas Fransrud.

NemiTeks aktivitets- og kompetansesjef, Thomas Fransrud har jobbet med å sette opp et variert fagprogram for NemiTeks lansering under VVS-dagene 19.-21. oktober.

Variert fagprogram

NemiTek Akademiet vil finne sted bakerst i hall D, hvor du kan slå deg ned og delta på flere nye webinarer og leksjoner.

– Fagprogrammet er veldig variert, slik at det kan passe for mange av områdene innenfor VVS. Du finner innspilte foredrag om alt fra boligsprinkler, sensorteknologi i bygg, storkjøkkenventilasjon, sanitærteknikk, EPD, behovsstyrt ventilasjon og mye mer, sier Fransrud.

Gratis medlemskap ut året

Under VVS-dagene har NemiTek gleden av å kunne gi alle nye medlemmer gratis medlemskap ut året.

– Ettersom tilgang i NemiTek Akademiet normalt vil kreve at man er medlem i foreningen, er denne gratispereioden en flott anledning for oss til å få vist frem hva vi har å by på til enda flere, og for alle som vurderer et medlemskap til å få en følelse av hva det faktisk innebærer, sier Fransrud.

Ta en titt på fagprogrammet og planlegg turen innom NemiTek Akademiet. Her vil du også bli møtt med litt snacks og en hyggelig prat om flere fordeler et NemiTek-medlemskap har å by på. Programmet finner du her.

Powered by Labrador CMS