OPPKJØP: (f.v.) Bjørn Richard Hansen (markedssjef elektro Ahlsell), Magnar Ruud (eier og prosjektleder VarmeComfort), Lars Erik Finne (M&A direktør Ahlsell), Lars Ruud (eier og daglig leder VarmeComfort), John Thomas Blandhoel (divisjonsdirektør el & vvs, Ahlsell) og Johan Stille (Head of M&A Ahlsell Group).

Ahlsell kjøper opp Varmecomfort AS

Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Varmecomfort AS, en av Norges ledende aktører innen varmeløsninger for innendørs og utendørs bruk. Oppkjøpet vil gi kundene i hele landet et enda mer attraktivt produkttilbud og en styrket spesialkompetanse innen oppvarming.

Published

– Oppkjøpet av Varmecomfort AS er et viktig steg i vår kontinuerlige innsats for å utvide fagkompetansen vår. Med oppkjøpet får vi tilgang til en unik spesialkompetanse innen varmeprodukter, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell i en pressemelding. 

Han legger til:

– Vi er sikre på at dette vil bidra til en enda enklere hverdag for vår installatør-kunder som nå vil kunne nyte godt av spesialistrådgivning og bistand til prosjektering, kalkulasjon av varmebehov og lignende i egne prosjekter. Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med ti erfarne medarbeidere, og skape fremtidsrettede løsninger for kundene våre.

Utvidet tilbud

– Gjennom salget til Ahlsell får vi tilgang til en unik kompetanse og kvalitet på logistikkgjennomføring og distribusjon som over tid vil bidra til at våre ansatte kan benytte enda mer av sin tid i direkte møte med kundene, sier daglig leder og eier i Varmecomfort, Lars Ruud. 

– Vi er dessuten veldig fornøyde med at vi nå kan tilby våre egne kunder et vesentlig utvidet produkttilbud gjennom tilgang til Ahlsells allsidige og brede sortiment, sier han.

For fremtiden

Ahlsell trekker frem Varmecomfort sitt sortiment som positivt og unikt for sine kunder.

— Ahlsell har et sterkt fokus på å tilby kundene markedsledende produkter og energieffektive løsninger. Med Varmecomfort sitt sortiment får vi nettopp dette. Gjennom oppkjøpet får vi en bedrift med på Ahlsell-laget som har vist seg både innovativ, fremtidsrettet og ikke minst kompetent innen sitt fagfelt, sier divisjonsdirektør John Thomas Blandhoel.

Om Varmecomfort AS

Varmecomfort AS ble etablert i 2003 og er i dag en av Norges største aktører innen varmeløsninger for innendørs og utendørs bruk, og Europas største leverandør av varmefolie med sine egenutviklede produkter i serien Flexwatt. Selskapet drifter kontor, lager og nettbutikk fra Strømmen utenfor i Oslo. Varmecomfort AS består av 10 medarbeidere med spisskompetanse innenfor gulvvarme, varmefolier, varmekabler, termostater, frostsikring m.m. De hadde en omsetning på ca. 95 millioner i 2022.

Om Ahlsell Norge AS

Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for rundt 50 mrd SEK, med om lag 7.500 ansatte fordelt på 300 butikker og 3 sentrallagre. I Norge har vi markedets bredeste lagerførte sortiment med 55.000 artikler som sikrer våre kunder komplett levering dagen etter bestilling. Vi har butikker og salgskontorer på 50 steder i hele landet – fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vi omsetter for rundt NOK 8 milliarder, og består av 1.300 ansatte som hver dag stiller seg bak vårt kundeløfte: Ahlsell gjør det enklere å være proff.

Powered by Labrador CMS