ARBEIDSLIV

Flengsrud ut av Ahlsell Norge

Rune Flengsrud slutter som administrerende direktør i Ahlsell Norge 15. september.

Published Last updated

Etter syv år som administrerende direktør gir Rune Flengsrud stafettpinnen videre. I løpet av årene Runar Hansesætre overtar jobben som administrerende direktør i Ahlsell Norge.

– Tidspunktet er riktig når jeg ser på hvor vi har kommet og hvor vi skal. For å løfte Ahlsell videre trengs det ny energi. Etter sju år som administrerende direktør i Ahlsell Norge og mer enn 30 år som toppleder med høyt tempo, ønsker jeg å prioritere tiden min på en annen måte. Det har vært en spennende jobb, men også krevende, og jeg tror det er bra for selskapet å gjøre et skifte, sier Flengsrud i en pressemelding.

– Rune har bygget en solid organisasjon i Ahlsell Norge. Gjennom sin energiske lederstil og solide kunnskap om bransjen har han sørget for en betydelig vekst og en svært god resultatutvikling. Ahlsell er ikke et «one-man-show», men Rune fortjener ekstra ros for jobben han har gjort med å posisjonere selskapet i det norske markedet, sier konsernsjef Claes Seldeby.

Rekrutterer fra egne rekker

Å finne noen som kan sikre fortsatt vekst og stabilitet var viktigst under jakten på Flengsruds erstatter.

– Vi har lett både eksternt og internt etter Runes etterfølger, og er svært glade for at Runar ønsker å ta over. Han kjenner strategien, menneskene og virksomheten godt, slik at vi kan fortsette fremover med full fart og ikke tape moment. Vi ser også frem til å få Runar med i konsernledergruppen, hvor han vil ta med gode eksempler på hva vi har gjort bra i Norge, sier Seldeby.

Hansesætre kommer fra jobben som salgsdirektør i Ahlsell Norge, som han har hatt de siste sju årene.

Powered by Labrador CMS