Teknisk Rådgiver Midt-Nord; Arild Sjøtrø og Daglig leder, Lise Marie Nergaard.
Teknisk Rådgiver Midt-Nord; Arild Sjøtrø og Daglig leder, Lise Marie Nergaard.

PRESSEMELDING

Apurgo satser videre på Østlandet

Åpner sin andre avdeling i april 2022.

Published

Når selskapet nå styrker sin posisjon ytterligere, blir det med en egen avdeling i Stor-Oslo. Anne Dahl er hentet inn for å bygge opp og forvalte en større del av porteføljen vår i distriktet og vil ha ansvar for hele Stor-Oslo.

- Apurgo har en ekspansiv vekst og spennende planer for fremtiden. Selskapet har et tydelig fokus på bærekraftig teknologi gjennom smarte løsninger for vannbehandling. Fremtidens vannbehandlingsteknologi er noe jeg ønsker være en del av, sier Anne Dahl, som er glad for å kunne ta tak i området.

Anne Dahl er ny salgsansvarlig i Apurgo for Stor-Oslo.
Anne Dahl er ny salgsansvarlig i Apurgo for Stor-Oslo.

Anne Dahl er godt kjent i VVS-bransjen gjennom sine tidligere jobber i blant annet Heidenreich, Ahlsell og Ifø. Her har hun blant annet har hatt ansvar for de største rørleggerkjedene, utesalg og leverandøransvar innen butikksortimentet. I Apurgo skal hun bidra med sin erfaring og tekniske kompetanse i anbudsregning, prosjektarbeid og kundehenvendelser.

- Det kjennes det godt å være tilbake i leverandørleddet og det føles ekstra godt å jobbe med kvalitetsprodukter kombinert med høy faglig kompetanse hos de ansatte. Det er veldig inspirerende og gøy å være en del av et tverrfaglig arbeidsmiljø med stort driv og engasjement der hvert enkelt ledd har sin verdi. Jeg gleder meg til fortsettelsen og ikke minst til å se gode resultater, sier Anne.

Daglig leder i Apurgo, Lise Marie Nergaard er svært fornøyd med at Anne har kommet på plass og allerede er godt i gang.

- Alt sør for Dovre er et strategisk satsingsområde for oss, og da er det godt å ha mannskap på bakken som kjenner til området. Nettopp det vil utvilsomt komme både nye og eksisterende kunder til gode, forteller Lise Marie.

Hun trekker også frem at satsingen er en del av en større pågående ekspansjon i det norske markedet. Apurgo skal forankre sin posisjon i Norge ytterligere. Da blir det viktig å være “et hode foran” i flere regioner og kunne gi kundene den teknologien, kompetansen og tilgjengeligheten de etterspør.

Nå står vi klare for å besøke våre nye regioner og ytterligere styrke vår posisjon både nasjonalt og internasjonalt.

- Når vi rekrutterer nye ansatte, er vi opptatt av å finne hodene som har et brennende engasjement og stolthet for jobben og kan styrke vår servicegrad ytterligere med sin kompetanse i faget. Dette har vi virkelig funnet i Anne. Etter første dag var hun en del av Apurgo-teamet og er godt i gang med sitt arbeid hos oss. Vi er svært glade for å ha Anne med på laget, avslutter Nergaard.

Powered by Labrador CMS