RUSSEBUSS: Det var ingenting å si på stemningen da det i helgen ble arrangert rebusløp i Bergen. NemiTek-styret i Bergen hadde leid inn en russebuss, noe de ikke angret på.

NEMITEK

Rullet på rebusløp

Det var ingenting å si på innsatsen da NemiTek Bergen for første gang siden 2019 inviterte til rebusløp. Med russebuss.

Published

– Det var utsolgt og venteliste for å få delta, forteller styreleder for NemiTek Bergen, Birthe Espeland Steinsøy.

250 deltakere og ventelister

Årets rebusløp, som er det første som ble arrangert siden før korona, var en gedigen suksess. Hele 250 deltok og det var faktiske ventelister for å få delta.

– Heldigvis fikk vi med oss alle til slutt, sier Espeland Steinsøy.

Styret selv hadde dradd litt ekstra på og hadde gått til det skrittet å leie inn en egen russebuss som tok dem fra bedrift til bedrift.
– Styret er vanligvis med på ulike lag i sine respektive bedrifter, men i år tenkte vi at vi hadde lyst å gjøre det sammen som styre. Siden det var lenge siden forrige, så tenkte vi også vi kunne dra litt ekstra på, og hva er vel mer gøy enn en russebuss, sier Espeland Steinsøy, som legger til:
– Det sier også litt om styret i NemiTek Bergen, som faktisk trives så godt sammen at de ønsker å «rulle» sammen, ler styrelederen.

Mange ville rulle

Rebusløpet begynte på Midttun hos Ventistål, som huset årets arrangement. Alle får utdelt hver sin unike rebusrute. Russebussen fikk først stop hos Bergen Rørteknikk, hvor det var lagt opp til forfriskninger og konkurranser.

BERGEN RØRTEKNIKK: Ett av stoppene på ruten var hos Bergen Rørteknikk, hvor de blant annet fikk vist frem sine nye prefablokaler, «Fabrikken».

– De hadde laget et svært godt opplegg, noe som også gjorde at de ble årets utstiller. Selve rebusen ble vunnet av ABK-Qviller, sier Espeland Steinsøy.

Deretter fortsatte turen til F-Tech, som på grunn av konkurrerende arrangement hadde sin utstilling hos Swegon. Samarbeidet i bransjen er med andre ord godt.

Rebusløp i NemiTek

Nordvestlandet: 26. august

Oslo: 1. september

Trøndelag: 9. september

Haugesund: 23. september

Stavanger: 23. september

Les mer om tid og sted på nemitek.no

Deretter rullet VVS-erne videre til Sweco, før festen ble avsluttet hos Ventistål på Midtun.
– Her var deilig grillmat og mer forfriskninger. Det viste seg også at det var veldig mange som ville være med å rulle. Vi måtte derfor spørre sjåføren av bussen om ikke han ville forlenge oppdraget og la russebussen bli værende hos Ventistål, slik at de som virkelig ville feste kunne gjøre det i russebussen. Det ble godt mottatt og bussen var full av folk stort sett hele kvelden, sier Espeland Steinsøy.

Populært arrangement

Rebusløpet til NemiTek Bergen har blitt arrangert i en årrekke og har blitt stadig mer populært. Siste gang det ble arrangert var det nemlig også mer enn 200 deltakere. Årets arrangement med sine 250 deltakere slår imidlertid alle rekorder.

– Det er for det første veldig, veldig gøy. Man møter kolleger som man har prosjekter med og man møter konkurrenter på tvers av fag og selskaper. Det er god teambuilding som gjør det lettere å samarbeide i kommende prosjekter, sier Espeland Steinsøy.

– I tillegg er det selvsagt en fin måte å promotere eget selskap, samtidig som det uten tvil er en god rekrutteringsarena, sier styrelederen.

Kan det toppes?

Arrangør av årets «russerebus» var Sweco, hvor Birthe spesielt trekker frem Tonje Løvstakken som primus motor.
– Hun har virkelig stått på og fortjener honnør, sier Espeland Steinsøy.

Neste års arrangement blir det Rambøll som står bak, og styreleder forteller at hun allerede har begynt å glede seg.

– De forteller at de allerede har begynt å planlegge arrangementet, så det er bare å booke det av i kalenderen. Det skal litt til å toppe årets rebusløp, men det er selvsagt mulig med en så frisk gjeng som den i Rambøll, ler Birthe Espeland Steinsøy.

Powered by Labrador CMS