Ny spesialtekniker i Munters

Fredrik Fosås er ansatt som spesialtekniker i Munters AS fra 1. oktober 2023.

Published

Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Munters styrker staben ytterligere med Fredrik Fosås som spesialtekniker. Fredrik har jobbet som tekniker innen varme, ventilasjon, avfukting og kjøling de siste 11 årene og blir et godt tilskudd til teamet.

Fredrik vil stå for oppstart og igangkjøring av våre mer komplekse anlegg både til batterifabrikker og andre applikasjoner som krever spesialkompetanse.

– Jeg ser frem til å arbeide hos Munters som er en global godt etablert leverandør med svært gode kvalitetsprodukter som sikter seg inn mot et nytt og voksende marked med klimatisering av batterifabrikker i Norge. Jeg tror behovet for klimaanlegg med krevende klimaforhold vil bare øke i årene som kommer, så ser frem til å få spisskompetanse på nettopp dette området, sier han.

– Vi er svært glade for at Fredrik valgte å søke jobb her hos oss, han har en bred teknisk kompetanse og har en svært serviceorientert innstilling som er viktig for å lykkes. Vi vet at god innregulering er essensielt for å få avanserte anlegg til å fungere optimalt og lønnsomt. Munters er et firma hvor, kvalitet, langsiktighet og kundetilfredshet står i fokus, sier landssjef Ole Petter Jahren.

Fredrik vil jobbe fra Munters kontorer på Danholmen i nærheten Tønsberg med hele landet som base.

Powered by Labrador CMS