Thor-Jostein Egeland
Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek.

Kjære NemiTek-medlem

På vegne av foreningen ønsker jeg å takke alle våre medlemmer for nok et fint år i NemiTek.

Published

Våre fantastiske lokallag og bidragsytere har gjort en formidabel innsats, som viser seg i en styrket forening. Vi får stadig nye medlemmer og ser stadig flere og nye ansikter på arrangementene våre. Dette er en sann glede.

Vår ambisjon er å vokse videre og være ledende på formidling av kunnskap til bransjen. Vi tror på at kompetansedeling gjør oss sterkere som bransje. Her skal vi gjøre et løft i 2024. 

Vi må vedkjenne at det er utfordrende tider, men som bransje må vi nå se etter nye muligheter og se rom for kompetanseheving. Vi må utnytte tiden godt. Slik kan vi komme styrket ut fra disse nedgangstidene.

Året som kommer har mye spennende i vente, og mye spennende å glede seg til. NemiTek fyller 100 år. Det skal selvfølgelig markeres med en storslagen feiring. I tillegg har vi et messeår i vente med VVS-dagene i oktober. Dette blir bare på toppen av alt annet spennende som vi skal arrangere for dere: Solstrandkonferansen, VVS-messen i Loen, Nordnorske VVS-dager, Energiteknisk konferanse, rebusløp og Driftskonferansen, for å nevne noe.

I 2024 er det medlemmene våre som skal stå i fokus. Som medlem vil du kunne benytte medlemskapet, og bli kjent med NemiTek-universet på en helt ny måte. Vi gleder oss til å vise deg mer av hva vi har jobbet mye med den siste tiden!

 

Tusen takk for et innholdsrikt år. Vi ønsker deg riktig god jul og godt nyttår!

 

 Med vennlig hilsen,

Thor-Jostein Egeland,
Daglig leder i NemiTek

 

Powered by Labrador CMS