Fell Tech og Ahlsell inngår samarbeid

Fell Technology AS (Fell Tech) er stolt over å kunngjøre en ny samarbeidsavtale med Ahlsell Group, en av de største distributørene i Norden av produkter og tjenester til profesjonelle brukere.

Published

Dette samarbeidet vil fokusere på distribusjonen av Fell Techs flaggskipprodukter for bygg og boliger, Waterguard og Abra, med mulighet for å nå ut i hele Norden.

– Fell Techs innovative produkter kombinert med Ahlsells distribusjonskapasitet utgjør en kraftfull allianse, sier Christian Frost Røine, co-gründer og CEO hos Fell Tech. 

– Dette partnerskapet representerer en viktig milepæl i vår strategi for å utvide i Norden.

Nordisk ekspansjon

I første omgang vil fokus være på ekspansjon på det svenske markedet tidlig neste år, og deretter ekspandere til Finland og Danmark. Målet er å etablere full distribusjon av Waterguard og Abra i hele Norden innen utgangen av 2024 og her kan Ahlsell være en viktig samarbeidspartner.

Med sin spesialisering innen brukervennlige og bærekraftige energi- og sikkerhetsløsninger for hjem og bygninger, har Fell Tech skapt et sterkt fotavtrykk i markedet, spesielt med Waterguard, Norges ledende lekkasjesikringssystem. Nå utvider de dette med Abra, et innovativt økosystem som skal effektivisere og sikre boligene. 

Ahlsell er en ledende aktør i Norden, med et distribusjonsnettverk som dekker hele Skandinavia. Med 300 butikker og en sterk online tilstedeværelse, er Ahlsell posisjonert for å nå ut til et bredt spekter av profesjonelle kunder i hele Norden.

Fremtidsutsikter

– Vi gleder oss til å jobbe sammen med Ahlsell og bidra til å endre måten bygg og boliger opererer på i Norden, tilføyer Frost Røine. 

– Vårt samarbeid er et springbrett mot en smartere og mer bærekraftig fremtid. 

Powered by Labrador CMS