PRESSEMELDING

Oso Hotwater øker fokuset mot det europeiske markedet

Oso Hotwater har ansatt Benny Simonsen som sales manager Europe.

Published

Simonsen vil ha hovedfokus på utvikling av nye og eksisterende kunder i Europa og samtidig ha ansvar for segmentet indirekte beredere i hele OSO Hotwater Group. Benny kommer fra stillingen som daglig leder i Vaillant Group Norge og Sales Director Nordic i Vaillant.

- Med vårt økte fokus på det europeiske markedet, og ikke minst utviklingen av det «grønne skiftet» i Europa, er det naturlig for oss å styrke våre ressurser rettet mot Europa, sier salgsdirektør Lars Ødegård i OSO Hotwater.

- Oso Hotwater har utviklet en attraktiv portefølje av produkter for å møte den økte etterspørselen når de europeiske landene nå går fra fossil energi til mer miljøvennlig strøm som oppvarmingskilde. Vi tror at Bennys erfaring fra varmepumpeindustrien vil være nettopp det vi trenger for å oppnå de målene vi ha satt oss.

- Jeg ser virkelig frem til å kunne jobbe med Oso Hotwater sin merkevare og ta del i den økende etterspørselen etter gode tankløsninger i det europeiske markedet. Det er helt klart at elektrifiseringen av Europa vil bidra til økende etterspørsel etter komplette tankløsninger, som er godt tilpasset varmepumper og andre alternative energiløsninger. Elektrifiseringen vil også åpne opp for nye muligheter innenfor direkte elektriske varmtvannstanker i mange europeiske markeder. Jeg ser også frem til å kunne videreutvikle de gode kundeforholdene som allerede er etablert i det europeiske markedet, samtidig som jeg vil ha fokus på nye forretningsområder og partnere i et sterkt voksende marke, sier Benny Simonsen.

Powered by Labrador CMS