I sin nye stilling skal Torbjørn Lothe Vik drive forretningsutvikling på heltid.

PRESSEMELDING

Får ny stilling i Brødrene Dahl

Torbjørn Lothe Vik (59) er ansatt som direktør forretningsutvikling VMT (vann- og miljøteknikk) i Brødrene Dahl.

Published

Lothe Vik kommer fra stillingen som salgsdirektør VMT i Brødrene Dahl. Han har lang fartstid i bedriften. I 1986 fikk han KAM-ansvar for kommuner og entreprenører, og fra januar 1990 var han regionsjef for Innlandet. Fra 1995 til 2018 var han salgs-, markeds- og kategoridirektør for VMT, inntil jobben ble delt i tre stillinger.

– I Brødrene Dahl setter vi stor pris på at Lothe Vik også i fortsettelsen vil bidra til videre utvikling av virksomheten, sier administrerende direktør Lars Tendal i en pressemelding.

I mange år har Lothe Vik drevet forretningsutvikling parallelt med sine øvrige ansvarsområder. Han har vært en sentral ressurs i forhold til satsingen på vannkraft (småkraftverk), samferdsel og havbruk, heter de i meldingen.

– Nå får jeg rendyrket dette spennende utviklingsarbeidet også sammen med våre kunder, konsulenter, leverandører og øvrige samarbeidspartene, sier Lothe Vik.

Han vil også jobbe med gjennomføringen av storkontrakten om rørleveranser til Oslos nye reservevannforsyning.

Lothe Vik har et bredt nettverk gjennom tillitsverv i VMT-bransjen og myndighetskontakt på riksnivå gjennom Opplysningsutvalget VA-ledningsnett (OVAL). Han har vært i hovedstyret i NKF i tre perioder, og har jobbet internasjonalt med VMT for Brødrene Dahl i Norden og Saint-Gobain i Europa.

Han har en Master of Science i VMT fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås, er økonom fra BI og VVS-ingeniør fra Oslo ingeniørhøgskole.

Powered by Labrador CMS