ANSETTELSE: Ottar Skarstein har takket ja til stillingen som direktør for vann og miljøteknikk i Brødrene Dahl.

PRESSEMELDING

Ottar Skarstein blir direktør for VMT (VA) i Brødrene Dahl

Ottar Skarstein har takket ja til stillingen som direktør for vann- og miljøteknikk (VMT) hos Brødrene Dahl.

Published

– VMT har vokst til å bli et kjerneområde for hele samfunnet. Dette gjelder også innen miljø, energi, bærekraft og arbeidsmiljø, i tillegg til infrastruktur. Her er Brødrene Dahl i en god posisjon til å støtte sine kunder bredt, både med produkter, tekniske tjenester og en unik logistikkløsning, sier Ottar Skarstein i en pressemelding.

Bred kompetanse

Skarstein har solid bakgrunn i bransjen. Han kommer til Brødrene Dahl fra stillingen som direktør for forretningsområdet bygninger hos AFRY, hvor han har vært i 12 år.

Yrkesveien hans startet imidlertid som bygningsrørlegger før ingeniørutdannelse ved STF (Sørlandets Tekniske Fagskole) innen klimakontroll (HVAC), og deretter utdanning innen ledelse, finans og markedsføring.

Han har blant annet jobbet i Sweco, Alexander og Rosell, og Techno Consult Møre, og har vært styremedlem i Abelia, Rådgivende Ingeniørers Forening og for flere ÅF/AFRY-selskaper.

Lederansvar

I 32 år jobbet han som rådgivende ingeniør, og i mer enn 27 av dem hadde han også lederansvar. Det har gitt ham bred erfaring fra salg, markedsføring, prosjektledelse, organisasjonsutvikling, oppkjøpsprosesser og styrearbeid.

Lars Tendal, CEO for Brødrene Dahl, ønsker Skarstein velkommen om bord, og gleder seg til det nye samarbeidet.

Skarstein starter 1. mars 2023.

Powered by Labrador CMS