PRESSEMELDING

Canes Holding AS kjøper opp VVS Prefab AS

Endrer selskapsnavn til Canes Prefab AS.

Published Last updated

Canes Prefab AS vil nå være et 100 % eiet søsterselskap av Canes AS.BCanes Prefab AS skal først og fremst sikre arbeidsplasser innen produksjon, bli mer strømlinjeformet sammen med Canes AS samt bli integrert i vår teamkultur.

Salgsleder i Canes AS, Sondre Try Aagesen, understreker betydningen av dette oppkjøpet.
– Canes Prefab AS vil være en rendyrket produksjonsbedrift som hovedsakelig vil trygge leveringsdyktigheten av prefabrikkerte løsninger for Canes AS i en tid med kraftig vekst, stor etterspørsel og korte leveringstider på byggeplasser, forteller Try Aagesen i en pressemelding.

Daglig leder i Canes AS, Erik Try, som også har vært styreleder i VVS Prefab AS siden 2021, forklarer begrunnelsen bak oppkjøpet.

– I en stadig mer krevende bransje, har det ikke vært lønnsomt å opprettholde to separate selskaper. Vi har sett en økt produksjon av VVS-skap i Bjerkreim (Rogaland), derfor er det naturlig å satse i denne regionen. Ved å bli eneeiere av VVS Prefab AS vil selskapet bli mer konkurransedyktig og skape trygge arbeidsplasser for ansatte. Vi håper også at oppkjøpet vil føre til flere arbeidsplasser i Bjerkreim i fremtiden, sier Try.

Tidligere daglig leder i VVS Prefab AS, Per Varhaug, takker for seg og overlater stafettpinnen til Mike Lønne, som vil fortsette å lede selskapet under dets nye navn, Canes Prefab AS.

Powered by Labrador CMS