Monica Loe til FLOW VVS

Monica Loe har startet i stillingen som Leder for Salg, Kundeopplevelser og HR i FLOW Trøndelag VVS AS.

Published

FLOW Trøndelag VVS har hatt en sterk vekst, og har blitt et av Trøndelags største rørlegger selskap. For å fortsatt sikre den fine utviklingen og veksten de kommende årene, styrker vi laget, heter det i pressemeldingen.

Monica Loe kommer fra stillingen som prosjektleder og rådgiver fra Brilliant AS og startet i stillingen hos FLOW Trøndelag VVS 2. mai.

Hun er utdannet siviløkonom med spesialisering innen strategi, organisasjon og ledelse fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Monica har bred erfaring både fra kundearbeid, prosjektledelse og personalledelse fra tidligere arbeidsforhold.

– I mitt første møte med FLOW Trøndelag VVS var det deres kjerneverdier kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring som appellerte til meg. Deres fokus på at menneskene i organisasjonen er nøkkelen til å lykkes, også ute hos kunder og deres ønsket om å begeistre – med kvalitet i alle ledd – både internt og eksternt var noen av grunnene til at jeg takket ja til stillingen, sier hun.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og fortsette denne reisen sammen med resten av de dyktige folka her i FLOW Trøndelag VVS, legger Monica til.

– Som leder for salg og kundeopplevelser skal hun ha overordnet ansvar for å sikre at FLOW Trøndelag VVS fortsatt leverer gode opplevelser i alle våre engasjement og leveranser, både internt og eksternt, sier daglig leder Greif Sæther.

– Vi er opptatt av at den gode kundeopplevelsen starter med internt engasjement og profesjonalitet og derfor er også HR-funksjonen tillagt Monica sin stilling. Hennes prioriterte områder vil derfor være å lede FLOW Trøndelag VVS sin strategi både for medarbeider- og kundeopplevelser, avslutter Sæther

Powered by Labrador CMS