Med sitt elegante og slanke design passer CONTI+ CONPRIMUS dusjpanel perfekt inn i de forskjellige dusjrommene.

Setter en ny standard for dusjopplevelsen

Med den unike termostaten Thermostat-E og integrert temperaturføler, tar Conti+ Conprimus sikkerhet og komfort til et helt nytt nivå.

Published

Tradisjonelle dusjløsninger kan ofte skape stillestående vannsøyler, som kan føre til opphopning av bakterier og urenheter. Conti+ Conprimus Dusjpanel er designet med et innovativt blandeventil ved dusjhodet som forhindrer dannelse av stillestående vannsøyler, noe som gir en mer hygienisk dusjopplevelse.

Den unike termostaten Thermostat-E

Conti+ Conprimus Dusjpanel er utstyrt med den avanserte termostaten Thermostat-E, som gir brukerne full kontroll over vanntemperaturen. Denne elektroniske termostaten sikrer en jevn og presis temperaturjustering, slik at du alltid kan nyte en behagelig dusjopplevelse uten ubehagelige temperaturvariasjoner.

LED: Den elektroniske betjeningsenheten E-control bruker det røde, fiolett og blå LED-fargespekteret for å indikere valgt temperaturområde for brukeren.

LED-lys temperatur indikasjon 

Conti+ E-control er en avansert betjeningsenhet utstyrt med rød, fiolett og blå LED-fargespekter, som intuitivt viser det valgte temperaturområdet. Med enkel berøring gir den full kontroll over dusjpanelets funksjoner, slik at du kan tilpasse dusjopplevelsen etter dine preferanser for maksimal komfort og nytelse.

Integrert temperaturføler – skåldingssikkerhet

Vårt dusjpanel er utstyrt med en integrert temperaturføler, som aktivt overvåker vanntemperaturen i sanntid. Dette hjelper til med å forhindre skålding og gir ekstra trygghet, spesielt for familier med små barn eller eldre.

SLANK: Med en dybde på bare fire centimeter er panelet, som er i rustfritt stål, betydelig slankere enn sammenlignbare produkter.

Markedets slankeste design

Conti+ Conprimus Dusjpanel har et slankt og elegant design med kun fire centimeters dybde. Denne slanke profilen gir en moderne estetikk og gjør det enkelt å integrere dusjpanelet i ethvert baderom, uansett størrelse eller stil.

Avansert styring og desinfisering

CONTI+ CONPRIMUS dusjpaneler er nå tilgjengelig i alle RAL-farger.

Conti+ Conprimus Dusjpanel er kompatibel med Conti+ CNX-styringssystemet som kan brukes til å kontrollere opptil 150 dusjer, servant- og urinalarmaturer. Dette gir brukerne enestående funksjonalitet og kontroll. Med CNX kan du planlegge termisk desinfisering ved opptil 80 grader, enten til faste tidspunkter eller etter behov. CNX muliggjør også generering av utskriftbare rapporter for å overvåke og opprettholde optimal hygiene.

Enkel styring

Med Conti+ Conprimus Dusjpanel kan du enkelt styre og tilpasse innstillingene via en PC, nettbrett eller telefon. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å tilpasse dusjopplevelsen etter dine preferanser.

Powered by Labrador CMS